Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
De inkognítóban pl. mennek (ha nem vagy ezzel a fiókkal belépve), az biztos. Próbáld ki. Az az account blacklist-en van. Másikkal menne. Linkeltem 3 leírást az előzőben, nekem mindegy ha nem olvasod le csak érdekesek a kérdések miután ott vannak a linkek. Mindegy, te tudod.
-
joelke HU
őstag
Akkor lehet az accounod lett büntetve. Nekem is át kellett költözni kb fél éve. A YouTube kiszúrta nálam is, hogy sokat adblockolok. Az új fiókkal viszont azóta is tökéletesen megy. Mondjuk a 600 feliratkozást nem volt könnyű behúzni az új fiókba és remélem emiatt nem kell újra migrálnom a közel jövőben.
-
crok
Topikgazda
Az nem tudom honnan van fent neked az a MicroG Services 2.0 (gyanúsan az se official) de azt javaslom mindent pucolj le ami ezzel kapcsolatos, tedd fel újra csak a j-ch-t és induláskor kérni fogja hogy szedd le és telepítsd a GMSCore-t (ez a MicroG kifejezetten Revanced-hez készített változata), lépj be és utána nézd meg hogy hogy megy. Mi az amit nem tud megjeleníteni egyébként? Link vagy valami akár még segíthetne is..
-
crok
Topikgazda
Én akkor neked azt ajánlom amit írtam: összefoglaló -> "Lustáknak - prebuild alkalmazások letöltése" részből amelyik tetszik. Vagy leszeded a manager-t és patch-eled magadnak. De himihumi helyekről nem ajánlom.
-
crok
Topikgazda
Azt el is felejtheted azonnal.. Ennek az elején írtam miért.. szintén onnan akkor mehet amit írtam vagy kb. bármelyik a prebuild-ek közül ha nem magadnak akarod patch-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Regelj vagy próbálj ki egy másik Google account-ot.
crok