Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nekem nagyon bejött az N95, én merném ajánlani, bár nyilván eltérőek a felhasználási szokásaink. Soha nem volt vele semmi gondom, bár lehet, hogy csak szerencsém volt. Illetve egy problémám mégis csak volt vele, az akksi fedő. Nagyon hitvány megoldás volt. Az idegeimre ment, hogy állandóan letörtek a rögzítő pöckök, bár én viszonylag sűrűn cseréltem a kártyát. Esetleg elgondolkozhatsz a 3720-ason is, én már hónapok óta használom, és nagyon jó. Egy itteni fórumtárs kedvenc készüléke volt. (meroly)
[link] -
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
N95-re nagyon kell vigyázni. Enyém egy szerencsés példány, mert jó állapotban vettem meg 2 évesen, aztán meg végig tokban volt nálam is. Összesen talán 5 évet használta valaki aktívan. Még az eredeti szalagkábel van rajta és nem láttam rajta azt a kopást, amit egy másik csúszkás mobilon igen szétszedtem zsírozni a csúszkát.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Filmvilág
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciókamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest