Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabiro
friss újonc
Sziasztok, Remarkable 2 vagy Onyx Boox Air2 vásárláson gondolkozom és kérnék egy kis segítséget a tulajdonosoktól: Lehet ezeken a készülékeken kényelmesen A4 -es méretű jegyzetlapokra jegyzetelni? Értem, hogy fizikailag kisebb, mint az A4-es, de arra gondolok, hogy elfektetve kiadja az A4-es szélességet így tele tudok írni egy kb fél A4-es oldalt, majd ha leérek a képernyő aljáig, akkor legörgetek, hogy a lap alját is teleírhassam és csak utána beszúrni egy új lapot. Nem tudom érthető-e a kérdés, kicsit le vagyok fáradva, de szóval az a lényeg, hogy egy képernyő az egy lap lesz-e a pdf-ben, vagy lapon belül fektetett módban lehet-e a lapot fel-le görgetni jegyzetelés közben.
Másik kérdés: Valaki tud segíteni egy R2 rendelési linkkel?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Suzuki topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Brave
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest