Hirdetés
Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
a mobil adatfogalom bevan kapcsolva? bocsi tudom nagyon alap dolog ez de csak ötlet, mert találkoztam olyannal aki panaszkodott nem megy a net sehogyan se, és nem volt bekapcsolva neki... a leg alapabb dolog.
a másik ami esélyesebb, hogy a telenornál van a hiba. legalábbis egyik kollégám netét állítottam be a telóján, minden ok volt de nem volt semmi net, 4G stb felirat sehogyan se. és kiederült a szolgáltatónál volt valami tiltva. ja és Ő is telenoros volt.
a másik hogy réges régen velem is előfodult ilyen de az voda volt. bementem, 5 percig nyomkodták a telóm, és megcsinálták.menj be személyesen és nyomd a kezükbe a készüléket, mert szerinetem a telefonnak nincs baja.ilyennel nem találkoztam még amin ne ment volna a mobilnet.
Amúgy hova valósi vagy?
Aktív témák
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Honor Magic V5 bontatlan
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest