Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomcsi23
veterán
Üdv.
Egy tegnapi eseménynek köszönhetően lettem teljesen tanácstalan. Történt ugyanis, hogy haver, aki rendszeresen másolgatja audió CD-it (természetesen, nem haszonszerzési céllal) olykor (kb 25-ből egy) előfordul, hogy recseg. Azonban nem az egész anyag, hanem csak egyetlen egy szám. Viszont az az elejétől a végéig. A többi szám hibátlan.
Alapban win98, plextor 52/24/52A. Aztán lett belerakva egy premium is. Ugyanaz a jelenség. A másolás clone cd egy régebbi, bevált verziójával, 8x olvasás, 4x írás.
Ez még mind mondjuk okés, ráfogtam a gépre. És erre tegnap jött a meglepi, egy másik géppel is lett egy ilyen másolat. XP, premium, többi ugyanaz.
Egy valami volt közös a két gépnél, hogy netezésre is használva volt másolás közben. Ezt eddig nem éreztem problémának, lehet, hogy mégis az?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Kuponkunyeráló
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest