- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
MistahP
csendes tag
Sziasztok. Nagy problémám van. A hűn szeretett Blade telefonom úgy döntött, hogy kibabrál velem, és elkezdte a következőt:
Bár nem tudom ez mennyire játszik közre, de kezdjük azzal, hogy múlt kedden leejtettem, és betört a plexi, bár ettől függetlenül remekül funkcionált egészen tegnapig, amikor ugyanis ez történt:
USB kábelen volt a telefonom, mindég ott töltöm, mivel az adapter tönkrement. Szóval egyszer rá akartam nézni, és láttam, hogy nem tölt, sőt, teljesen üres volt az aksi. Gondoltam hátha csak el volt mozdulva a kábel, és ez volt a probléma, szóval cseszekedtem vele egy kicsit. A dolog úgy folytatódott, hogy utána már nem is akart elindulni. Bebootolt, de rögtön ki is kapcsolt. Gondoltam hátha valami szoftver baj, úgyhogy újra telepítettem a rajta lévő Cyanogen Mod 10-et. De ez csak rontott a helyzeten, utána már semmit nem csinált, csak elindult, megjelent a zöld android, és kikapcsolt, majd ezt játszotta folyamatosan. Elkezdtem keresgélni a neten a megoldás után, végül a nyomok egy de-brick cikkhez vezetett, amit többször is végig csináltam úgy, ahogy le van írva, és valamivel javított a helyzeten, mivel most már nem csak ezt a bekapcsol-androidjel-kikapcsol dolgot játssza újra és újra, hanem most már ott tartunk, hogy recovery-be bootol. Gondoltam, hogy a telepített ROM-mal lehet baj, szóval telepítettem rá másikat. Majd másikat. Majd másikat, és így tovább, de sehogy nem lett jó.
Szóval - gondolom én - szoftveres hiba lehet, vagy nem? Én sajna nem értek hozzá... Eddig 2 mobil szervizben voltam bent, az egyikből átküldtek a másikba, a másikban pedig azt mondták, hogy jelenleg nincs ott a szerelő, menjek vissza holnap, csakhogy nekem holnapra már sürgősen kellene a telefon. Szóval ha valaki tudna segíteni, vagy adna egy ötletet, hogy merre induljak el, akkor nagyon hálás lennék, én már kifogytam minden általam megtalált lehetőségből.
Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest