Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
látom eléggé döglött ez a topik, de sikerült megoldani a problémát így beírom ide:
szal a biosban állítottam át a drága alaplapi hangkártya front paneljét hd audióról ac97re. így már a hd audio manager, hd audio second outputnak látja az előlapi csatikat(azt nem tudom hogy amikor eleve azon volt akkor miért nem). nah így már ha rádugom a fejhallgatóm akkor érzékeli és szól is vele. és ami a lényeg HANGOSAN
a régebbi lapomnál nem így volt, de ahhoz még az r1.78as verzió járt, ez meg már a 2.48as. ezek visszafelé fejlesztenek komolyan mondom -
temes69
aktív tag
sziasztok!
következő a problémám: asus p7h55m-pro lapom van(OS: win7 prof). driverfrissítés után a hangerő lement kb a harmadára. nagy nehezen kiderítettem, hogy a gond ott van, hogy a fejhallgatómat a hátsó panelba szeretném dugni. na most amikor bedugom akkor kiírja hogy egy jack csatlakozót csatlakoztattak, de a felugró panel nem jelenik meg ahol be tudnám állítani fejhallgatónak(előző gigás lapomnál így volt) és így a szerencsétlen első hangszórónak állítja be, ezért halk. az be van pipálva a beállításokban hogy jelenjen meg a felugró panel, de mégsem teszi. már felraktam a régiebbi alaplapi cdn lévő audio managert is, de hiába. már ott tartok hogy a régi gigabyte lapomhoz kapott cdről tolom rá az audio managert, hátha megjavul, mert így alig hallok valamit. valakinek esetleg valami ötlet azon kívül hogy vegyek egy másik hangkártyát?
ahogy így visszaolvasgattam látom, hogy másnak sem dob felugró ablakot win7 alatt. de nekem az előző lapom alatt is win7 futott és ott dobott. nah csak a régi lapos manager lesz itt a nyerő. majd melóból hazaérek kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest