Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
Ajkán elállt, de hideg van..
-
Jadro
veterán
Pécsett még mindig ótvar. Megszakításokkal esik. Vettem két esernyőt. Felkészültem mindenre.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Boci_83
őstag
Gyöngyös Hatvan környéke, szakadó eső!
-
Sárpac
nagyúr
Csapadékrekordok várhatóak júliusban.
[link]Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Kephamos
addikt
Nyíregyházán nagy zuhé volt az előbb, de mostmár kisütött a nap. hamarosan lehet menni bicajozni.
-
zool1
őstag
Eger: 20 fok, borult felhős idő.
-
Rabbitf_24
addikt
Veszprémben hideg van, felhős, néha esik, néha nem....
-
ladybug
őstag
Zala: 19 fok, erős szél, szemerkélő eső.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Skizz
addikt
Zebegény:
20 fok, egész nap borús. Eső néha elered. Holnap állítólag már meleg lesz. Nem várom.
-
törölt tag
7-8 kerben jo ido van, borus, de nincs hideg
-
Kephamos
addikt
Nyíregyházán reggel sütött a nap, most megint beborult az ég. Pedig tegnap délután már nagyon klassz idő volt.
-
Jadro
veterán
Este megadta magát az esernyőm. Persze reggel szakadt az eső. Mehetek venni egy újat. Ehh...
-
törölt tag
gondolom fronthatas...
csak az a baj, hogy szivbeteg vagyok, ha a labam-kezem faj ilyenkor, az nem erdekel, de a hetvegen olyan rosszul voltam, majdnem korhazba kellett menni...
pedig csak nott a homerseklet 15 fokot, igaz egyik naprol a masikra...
ezt nem birom sajna...es most is 2 napig esett, ma du-tol meg eroteljes felmelegedes megint... a 18-20 fokbol hetvegen mar 30-35 lesz -
zolynet
veterán
BP: 18fok, felhős
Life is too short to stay stock!
-
törölt tag
pesten elallt olyan 4 korul vagy l;ehet meg elobb is, de jo gyorsan mennek a felhok az egen...
lesz meg itt eso...
de hoilnap du 26 fok?
megint nem fogom jol erezni magam -
Rabbitf_24
addikt
Ajkán meg Veszprémben még mindig szakad, meg aszél eltörte az esernyőmet, uh. most valami viziürge vok
-
BITBOYS
addikt
Ujjé, elállt a nedv
-
Kephamos
addikt
Itt, Nyíregyen javult a helyzet, már nem esik pár órája és a felhőzet is ritkább. Remélhetőleg nem is fog ma már romlani a helyzet, mert 4 körül mennénk tekerni egy kört a környéken.
-
ladybug
őstag
Zala: sokkal hidegebb lett, és a szél is süvít órák óta. Az eső epdig egyfolytában zuhog.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bordoi
őstag
Debrecen környéke, esik és hűvös van.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Timocicu
senior tag
válasz #54715584 #5772 üzenetére
Igen, ezek maradnak!
Mese, építőkocka, kismotor, fogócska, bújocska, labda az alsó szomszéd örömére "medzsózás" , lego stb
Kephamos: Baja nem lesz az esőtől az tuti, csak hozzá vagyunk szokva, hogy ilyenkor 2-3órát lent vagyunk. Séta, játszótér, bevásárlás stb.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Rabbitf_24
addikt
Veszprémben is esik, sajna......
-
Timocicu
senior tag
válasz Kephamos #5770 üzenetére
Nem egyszerű ám egy másfél éves manónak megmagyarázni, hogy most nincs séta, mert esik az eső! Ezért utálom ezt az időt, mert be vagyunk zárva ilyenkor a négy fal közé
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
törölt tag
7-8 ker egyfolytaban esik, el sem akar allni...
de legalabb friss a levego, igaz, ejjel 5kor fel kellett kelnem becsukni az erkelyajtot, mert majd megfagytam -
sgergi
veterán
Tiszafüred: katasztrófális a helyzet, egész éjjel zuhogott, most is esik, javulás nem várható. Mi lesz így a nyaralással?
-
-
Jadro
veterán
Ganyé egy idő van Pécsett is. Rossz nézni az esőcseppek okozta vízköröket a medence vízfelületén.
-
BITBOYS
addikt
Medárd napján ha esik akkor 40 napig esik.
-
Timocicu
senior tag
Bp, XXI.kerület
Itt tegnap este óta egyfolytában esik néha csak csepereg, de pár percre sem áll el Hűvös van és fújdogál a szél is!
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Zebegény:
Már több, mint egy órája esik. 14 fok
-
Verus
senior tag
Miskolc: Eső, szél, 12 °C
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
juliabrilke
veterán
Fehérvár: szeles, esős idő. 15 fok
-
ladybug
őstag
Zala: Esik, 14 fok.
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Esztergom:
Tegnap autót mostam ...
... már akkor sem volt valami jó idő, de legalább nem esett. Ma igen. Ez már csak így szokott lenni ...
Press any key to continue ...
-
zolynet
veterán
BP: 13fok, esős
-
Dylen
senior tag
Sárospatak: ...14!!! fok, hideg, eső...
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
törölt tag
7-8 ker hataran esett par csepp eso, van elenk szel is, kicsit huvos...
asszem holnap mar kelleni fog a hosszu ujju polo -
Timocicu
senior tag
Budapest XXI.kerület : Itt sincs "babánérlelő"
22fok, az ég tiszta, esőnek egyenlőre jele sincs, viszont napocskának sem
Simán elviselem magamon a lakásban a szabadidőnadrágot és a pólót!
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Zebegény:
21 fok, felhős ég, eső közelegHolnap még hidegebb lesz gyáá
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Kispest: Néha villámlik, már nem dörög, néha szemerkél is, amúgy száraz zivatar. Szél alig fúj...
Bekaphatják akik ma délutánra óriási vihart jósoltak ide...Harrrr!!!!
-
Skizz
addikt
Zebegény:
16 fok, eső, szélvihar, villámlik -
valentinho
senior tag
Pécs, most kb 20fok.
http://soundcloud.com/tinnyo
-
bbchris
senior tag
Komárom Esztergom megye - erős zivatar lesz valahol az ország északi részén vonul kb Visegrád vonalában de valószínű Pest is kap majd belőle . Erős szél folyamatos vakuzás az égen stb . Érdemes behúzódni majd .
-
qdak
addikt
Tét/Győr nagy vihar lessz!!!
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Neró
őstag
Érd: Tiszta ég szép idő.
| www.diablohungary.hu
-
Szólista
senior tag
Budapest,Zugló megjött az esö.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Szép, napsütéses idő + 26 fok.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Kephamos
addikt
Nyíregyházán remek napsütés van.
-
zolynet
veterán
Szeged: gyönyörű napsütés, már 25-26fok, du-ra 28-30fok lesz
-
Atlantis
veterán
válasz BITBOYS #5734 üzenetére
Úgy tudom, a barométer pont erre van tervezve. Nem azt mutatja meg, hogy épp milyen az idő(nézz ki az ablakon, az biztosabb ), hanem hogy a légnyomás alapján milyen lesz. Ez nem bug, ez feature.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
BITBOYS
addikt
Pár napja vettem egy barométert, de nem valami pontos. Tegnap du. azt jelezte, hogy esik az eső, pedig felhő se nagyon volt az égen, 9-kor meg leszakadt az ég. Ha úgy vesszük azt jelezte, hogy esni fog
-
Atlantis
veterán
Isteni idő van, imádom az ilyen jó kis hűvöset. Részvétem a nyaralóknak.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Thrawn
félisten
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Borus az idő + 24 fok.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
ngabor2
nagyúr
debrecen: kissé felhős, de kellemes hőmérséklet van, 18-20 fokra tippelek. délutánra esőt ígérnek, aminek most nem örülök, mert szabadtéri program van szervezve...
-
ladybug
őstag
Zala: tegnap este óta esik. Akkor ömlött, aztán 1 óra múlva már csak csendesen esett, és ezt tartotta mostanáig. 15 fok körül van, felhős az ég.
-
RexpecT
addikt
Itt meg minden csendes. Hajdúböszörmény
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Esik, és villámlik, és dörög. Én szeretem a viharokat, ilynkor könnyebben tudok elalduni (Helyileg Tahitótfalu, dunakanyar)
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Segnior_Barthez
senior tag
ózdon elkezdte. viharos. majd a biztosító
szerk.: hely. írás
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
törölt tag
aztaaa milyen vihar volt jeggel szellel mindennel
szegeny viragok meg tujak -
Eastman
addikt
Budán konkrétan esik. ...szerintem jég is.
Jó, hogy nem mentünk fel a Gellérthegyre.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Brent
aktív tag
Bahh kezd a tököm teli lenni ezzel a sok viharral
Nógrád megye nyugati részéről jelentem hogy akik a szabadég alatt tartózkodnak számolniuk kell azzal hogy rongyosra áznak és elfújja őket a szél !
-
-
zolynet
veterán
Szeged: szikrázó napsütés, ~27fok
-
Timocicu
senior tag
Vajon milyen idő várható vasárnapra?
17 hónapos manócskám keresztelőjét tartjuk és utána kerti partyt tervezünk.
Bízom benne, hogy nem fog elmosni bennünket az eső.
16-18-an leszünk, szűk családi körben
[ Szerkesztve ]
-
Algieba
őstag
Tegnap kora este jelentek meg a nyugati horizonton a fellegek. Ketten voltak, a két cirrusz korona jelzi őket.
Fél nyolckor érkeztek meg, és pompás műsort adtak. Másodpercenként ugráltak a felhő-felhő villámok. Pl. az egyik felfelé haladt az egyik lefelé dudorodó gomolyon. Remek látvány volt. Károkat nem okoztak. Ellenben kiadós esőt adtak, ami már nagyon kellett a földnek.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Kephamos
addikt
Nyíregyházán most állt el az eső. Süt a nap és fúj a szél. Az ég még mindig egészen felhős.
-
zolynet
veterán
Szeged: 17fok, felhős
-
zolynet
veterán
Szegeden is leszakadt az ég, nem úsztam meg zárazon a hazaérkezést.
Fejemfelett akkorát csattantdörrnet hogy aszit hittem itt a vége. Elég komoly volt.Life is too short to stay stock!
-
Kephamos
addikt
Nyíregyházán zuhé volt, de lassan véget ér. Csak az ég mormog egy csöppet.
-
Atlantis
veterán
Zalaegerszeg: szakad az eső, közben verőfényes napsütés. Ritka az ilyen.
-
ngabor2
nagyúr
egyszer láttam már 4x-es szivárványt is... na az volt a nem semmi. a "fő" ív alatt és felett is futott egy-egy viszonylag intenzív, illetve a felső fölött még lehetett látni egy újabbat.
(ezzel kellene tanítani a gyerekeket a fizikára, nem száraz képletekkel... mindjárt jobban érdekelné őket.)
-
lsc
nagyúr
Szombathely , 11 körül elállt , a nap is kisütött , most újra elkezdett esni csendesen, 16 fok .
Az élet kegyetlen .
-
eddie17
addikt
Ma 4 zivatar ment el felettünk, annyi eső esett, mint soha. Minden tocsog.
Most süt a nap, kellemes idő van, de még ígérkezik a mai napra eső. Pedig elég volt már...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- YouTube
- Tippmix
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Digitális Állampolgárság Program
- Linux felhasználók OFF topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest