-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
reaven3842
csendes tag
Kezdő andridosként próbálok rájönni, hogyan tudnám feltenni a B06 frissítést de nem jövök rá. Találtam olyat, hogy sw frissítés ott azt írja, másoljam a frissítő csomagot az SD gyökérbe de a ZTE honlapról nem tudom letölteni (vagy csak vak vagyok és nem találom). Kérhetek egy kis segítséget?
Bocs ha OFF
-
reaven3842
csendes tag
Bele lapoztam a felhasználói kézikönyvbe és ott azt írja csatlakoztatás médiaeszközként-re kell pöttyinteni. Nekem ilyen opciót nem ad. Csak az USB hibakeresőt, meg USB megosztást és Wi-Fi hot spotot tudok kapcsolni. Mindet bekapcsoltam odáig jutottam, hogy az XP felismerte mint ZTE Handset ADB interface. A WiFi hotspot működik, szóval látja az XP szerintem. Az, hogy nem tudok választani csatlakozási módot MTP/ptp közöt az szoftveres hiba a telefonban?
Válaszokat előre köszönöm!
-
reaven3842
csendes tag
Lehet, hogy már kitárgyaltátok de rohadt sok hsz van és nem akarom végigböngészni.
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy XP-re feltettem a drivert, minden rendben ment. Eszközillesztés sikeres. De az Xp nem látja a telót így nem tudok rá semmit felmásolni. Valami tipp, hogy mit csináljak??? -
reaven3842
csendes tag
Sziasztok!
Ez lesz az első androidos telóm, szóval előre szólok, hogy lesz pár triviális kérdésem ha úgy adódik. De ahogy olvasgattam a fórumot segítőkész közösség verődött itt össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest