-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
GPS: így igaz: nem érdemes lakásban tréningezni vele, nem kell neki működni, ha helyenként talál is valamit, lehet, hogy 2m-rel odébb már nem lesz térerő!
Macedon volt fenn pár napja, használtam a GPS-t minden nap, az első fix jó pár perc vlt mindig, de utána működött rendesen. Ma reggel próbálkoztam vele, de semmi jó. Sok hód látszik, de semmi használható. Feltettem a v2-t, belaktam nagyjából, GPS-szel annyi történt, hogy az A-GPS-t feltöltötte a "GPS status" (ez korábban is megvolt a Mac-en, és minden máson)!
Eredmény ugyanaz! Sok hód, semmi fix. Kint is...
Faster GPS fel, helyi beállítások, plusz egy két spec megérzésre, és hoppá! Az ablak mellett 12-m es fix 6 holddal. Esetleg megpróbálhatja, akinek van kedve a megfelelő shotokat feltettem ide:
https://www.dropbox.com/sh/sv8e1tvumblm5tu/pd_4lJ-aA_
A legelső, amin nincs hasznos vétel, a szabadban készült, a jók a nappaliban az ablakhoz közel, a beállítások releváns részei vannak az utolsó kettőn, egyebeket nem állítottam át!
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi