Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából nem akartam nagyon sokat szórakozni velük, mert nekem nem ér annyit, ami kipróbálható lenne az, hogy a képméret csökkentésével csökken-e a mosás... Az eredeti képeken is nagyon erős... A részletvesztést részben ez okozza... öt megás kép, mintha jobb alapanyag lenne....
gonger: Pont azért írjuk le sokszor, mert sokan azt hiszik a megapixel minden... Kezelése nehézkes, optikai kereső nincs, kicsi szenzor, kicsi optika... Ezek minden mobilra jellemzőek. A mobilokon belül is sok jobb kamerával szerelt van azonban, mint ez.....

-
gonger
senior tag
"A csúcsfények, illetve a fehérek csökkentésével már sokkal jobb eredményt kaptam, de máshoz is hozzányúltam, bár az eredmény -természetesen- így sem méltó egy gagyibb kompakt géphez."
Azért amikor egy telefon kameráját hasonlítjátok kompaktokéhoz azt ne felejtsétek el hozzátenni, hogy a telefonban egy kis pici kamera van besűrítve sok más egyéb telefonos alkatrész mellé, míg egy kompaktban is már több lencsetagból álló 'komoly'optika, valamilyen normálisabb érzékelővel.
Sosem értettem, hogy miért gondolják azt az emberek, hogy akár egy 8 Mp-es telefonos kamerával lehet helyettesíteni egy normális fényképezőgépet, bár így is van aki a telefonnal dokumentálja a családi nyaralást is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- BestBuy topik
- Napelem
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest