- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti hogy vagytok vele, gari lejárta után is megtartjátok a GXI-t vagy már ki van nézve az utódja?
Nekem szerencsére jól működik (kopp-kopp) és ki is szolgál (kivéve talán a zseblámpaként is használható led ami már párszor jól jött volna, a kijelzős megoldás meg annyira nem az igazi szerintem).
Egyedül az ICS és az hogy újabb rendszer felejtős rá ami miatt gondolkodok a váltáson majd ha lejár a gari és a hűség, hiszen már 4.4-nél tartunk és talán a közeljövőben jön az 5-ös droid is. Emellett 1 vagy 2 appal már találkoztam playen aminek min. 4.1 kellett volna, bár szerencsére nem volt szükségem egyikre sem.Cseréltetni nem fogom, meg már szerintem nem is sikerülne, és szerintem érdemben nem is lehetne egy kategóriára cserélni már a t-nél, emellett úgy vagyok vele, hogy ha veszek új telót akkor min. kitkat legyen rajta, az alá nem akarok menni.
Szóval a fentiek miatt még nem tudom mi lesz majd, mert ha lenne rá min főzött 4.1 vagy 4.2 akkor nem váltanék, csak nem tudom, hogy pusztán a 4.0 és a gari után bármi baja van az probléma helyzet miatt érdemes-e gondolkodni a váltáson...
Ti mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Heroes of the Storm
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest