- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Anti425 #3831 üzenetére
Hazai szolgáltatókat hanyagoljuk tudja mindenki hogy aranyáron árulják az összes telefont. htc összes telóját meg nem egy telefonboltba ami már évek óta működik rendes gyártói garival meglehet olcsóbban venni mint ezeknél a kókány szolgáltatóknál.
De amúgy mondom ezzel a telefonnal sincs bajom csak mondjuk pl telenornál praktikummal 33ezert nem igen fizetnék érte pl mikor 30k függetlenül. A havidíjasról meg ne is beszéljünk mert kétszer annyit ki kell érte fizetni mint praktikummal. Tipikusan átb azoknak akik nem tudják az internetet használni. Aki hagyja magát így járt. -
djculture
félisten
válasz
Anti425 #3820 üzenetére
Minden csúcs telefon is már 1 hónap alatt elavul így havonta lehetne újat venni.
Én benne voltam ebbe a körforgásba régen, sokszor megvettem a boltban másnap kijött egy modernebb eladtam. Csúcs az volt hogy elmenetem megvenni bementem a boltba kijöttem jött egy haver eladtam. Bementem vettem egy másikat megint kijöttem jött megint egy haver eladtam megint.
Beleuntam ebbe a telefon hülyeségbe, használom és ennyi nem izgat hogy van modernebb is a ma kijött modellnél holnap.
Telefonkészüléken amúgy is csak bukni lehet, meg sajnálkozni hogy nézd már 1 hete kétszer ennyi volt az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest