Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Oké, igazad van.
"i3/i5/i7 mind külön socket lesz, ha jól rémlik, tehát ha vki bevásárol az egyikbe, onnan aztán nincs mozdulás semerre sem nagy anyagi érvágás nélkül..."
Ezt meg én is nehezményezem, hogy kétféle foglattal jön ki az Intel. De aki lga1366-ban gondolokodik az nem tesz rossz lóra, mármint a jövőre nézve. Elméletileg ez lenne az extreme desktop (meg asszem server) foglalat inteléknél, de mégis mivel ezt hozta ki elsőnek az intel, már sokan bevásároltak belőle. Én meg pont az lga1156-be való beruházást tartom hülyeségnek, szóval szerintem korántsem úgy lesznek az arányok, mint ahogy shabbarulez írja, hogy 99%-nak lesz lga1156 foglalatú alaplapja, 1%-nak meg lga1366. Annyival nem lesz szerintem olcsóbb az i3 meg i5, hogy megérje az lga1156-os foglalat csapdájába kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest