- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulpi
csendes tag
Hali. Valaki találkozott olyan problémával már, nem lehetett törölni file-t a routerről?
Padavan FW van rajta és transmissionnal leszedett filet nem tudok törölni. Olvasni tudom meg minidlna-val nézni is. Megnéztem filezillával és írható és olvasható is.
Ez a hibaüzenet fogad: 550 Delete operation failed.Csak két ilyen könyvtár van. A többit tudom törölni és átnevezni.
Köszi a segítséget.
-
pulpi
csendes tag
Hali
Hétvégén volt egy pár áramszünet ami miatt a routeren a prometheus visszaállt gyári beállításokba. Gyorsan vissza tudtam állítani mindent azzal semmi gond nem volt. Viszont a 5GHz wifi jel erősségem most egy kicsit gyenkének érzem. Mit kell állítanom hogy erősebb legyen? A strenghtet néztem ott 100%- on van. Lehet valamit állítani még?
-
pulpi
csendes tag
Köszi a választ. Nekem is prometheussal van fent. Én egy orosz oldal és a google translate segítségével raktam fel + segített nagyon sokat woodworm forumtárs is. Azóta tökéletesen megy a wifi meg a fel le töltés is, csak az usb 3 miatt akartam cserélni mert a letöltésnél ott van a szűk keresztmetszet. Az írási sebesség miatt tölt lassabban. Meg idén november kürül bővítek netet is most 120 megás van, amivel ki tudok hozni 80-90-et ezzel a routerrel. De ha bővítek 500-ra vagy 1000-re akkor már elég karcsú lesz.
-
pulpi
csendes tag
Sziasztok
Nézegetem én is az új xiaomi wifi 3g-t. Most jelenleg egy mini-m van ami padavannal beton stabilan megy. Viszont csak usb 2.0-van rajta és a netemet sem tudom kihasználni vele mert csak 100-as a portja. Ezért gondolkozom ezen az új fajtán. Nem tudom, hogy gyári fw-ben mi van benne és az app-ban.
Az érdekelne, hogy a gyári romra lehet e rakni torrent klienst, illetve tud e dlna-t?
Vagy érdemes addig várni vele amíg erre is csinálnak padavant?Köszi
Pulpi
-
pulpi
csendes tag
Valaki még nem próbálta feltenni ezt a Padavant úgy hogy csak simán Pandorában ráment arra hogy new fw install és feltenni? Mert én a LEDE-t azt úgy raktam pandorára és tökéletesen ment. Ezzel nem lehet? Mert ugye az SSH-val nem kell szórakozni mégegyszer akinek Pandora van vagy Openwrt van fent.
-
pulpi
csendes tag
válasz
applause #522 üzenetére
Ilyet nekem is csinált mikor kijött hozzá egy egy frissítés, vagy éppen a developer fw volt rajta. Akkor downgradeltem vagy fw-t cseréltem rajta és akkor egy darabig jól ment aztán megint elkezdte. Ezért felraktam rá egy openWRT-t és azóta kifogástalanul megy. Nem esik le netről nem szakadozik a wi-fi.
-
pulpi
csendes tag
Hali. Ismét elakadtam egy kicsit. Szóval, fennt van az openWrt. megy a transmission is. Ami meg szeretnék még oldani hogy külső hálózatról is elérjem (adott esetben munkahelyről) a pendrivet ami rá van szúrva. Ahhoz mit kell csinálnom? regisztráltam egy no-ip oldalra mert UPC-nél nincs fix ip-m, és megpróbáltam beállítani dynamic dns-t, de nem sikrült konfigurálnom. Esetleg valaki kicsit szájbarágósan el tudná mondani hogy hogy tudom megcsinálni.
Köszi
-
pulpi
csendes tag
Na sikerült feltelepítenem a transmissiont, és megtaláltam minidlna-t is. De nem tudom beállítani a transmissiont. Elivleg a 192.168.1.1:9091 es porton kellene elérnem, de feltelepítés után beírom ezt és nem jön be semmi. Kell még valamit csinálni telepítés után? a startup-ba beállítottam hogy fusson de úgysem tölrténik semmi.
A másik gondom meg, hogy nem tudom mountolni a vinyót. -
pulpi
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Feltettem a routerre a Pandoraboxot.
1.Hogy tudom feltenni rá a transmissiont és hogy kell beállítani hogy elérjem a webes felületét?
2. Elvileg be lehet kapcsolni DLNA funkció rajta hogy samsung TV is lássa a vinyót ami rá van dugva a routerre. Ez valakinek sikerült már, esetleg a TV-n is kell állítani valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest