Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bences #10559 üzenetére
Milyen DAC? Link-et / képet tudnál dobni? Nekem is van a fiókban egy TempoTec Sonata HD, amit régen sokat használtam. Majd ha lesz egy kis időm megnézem az éppen aktuális box-al, és ha van értelme, akkor egy gen. 1-es Mi Box-al is ...
Mondjuk abból kiindulva, hogy egy bt.-s USB dongle működik, szerintem ennek is működnie kell(ene).
A zárójeles megjegyzés fontos! Ugyanis az előbb említett USB bt. dongle-el az volt a tapasztalatom, hogy pl. a Netflix-es app nem indult el. De csak az, és csak akkor, ha ez a cucc be volt dugva. Szóval én azt se zárnám ki, hogy itt valamilyen másolásvédelmi "izébigyó" van, és azért zajong neked a cucc.
Egyébként mire viszed ki a hangot? Miért nem viszed ki optikán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest