- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz Luck Dragon #4280 üzenetére
HDMI CEC-t keress, ott van 3 kapcsoló.
Én mondjuk nem kapcsoltam be mind3-t, mert akkor a tv-t is kikapcsolom vele, amit nem szerettem volna, de így jó. -
Alien!
senior tag
válasz Luck Dragon #4278 üzenetére
próbáld meg, hogy a 3 cec kapcsolót kapcsold be a menüben, így alvó módból normálisan tér vissza.
-
Kroni1
veterán
válasz Luck Dragon #3936 üzenetére
a távirányító kérdéssel kapcsolatban: Én találtam elvileg direkt Mi Box-hoz valót egy nem túl rizikós 2$-os áron, ennyiért mindenképp megér egy próbát. Rendeltem is magamnak egy tartalékot, ha beválik veszek még.
-
Steve1207
veterán
válasz Luck Dragon #3923 üzenetére
Tegnap még kicsit utánanéztem, baromi jók ezek az air mouse cuccok, van egy rakat belőle és programozható az alap távirányító. Nekem pl az air mouse jó lenne a TV Go és mindig TV gyári alkalmazáshoz, mert csak egérrel lehet őket használni a boxon.
Amit találtam távirányító L8star G20 és G20S. Az S-ben van gyro is az egérhasználathoz, amúgy alap távirányító és ez hasonlít a legjobban a gyárihoz.
MX3-L: ez már egy tényleges távirányító, akár tv-hez is. Beprogramozhatod a tv-t és még vagy 4 eszközt (ha minden igaz a 4 db színes gombra. Videóban hallani, hogy van kis kattanó hangja minden gombnak, de nagyon szeretik az emberek ezt a típust.
Nagyon gondolkodok az utóbbin, mert az alap tv távirányítótól is meg lehetne szabadulni.
Elméletileg simán beprogramozható a régi távir infrán, az usb adapter meg bele a boxba és "másik eszközként" pedig azt használod. Valami a power gombbal is volt, hogy azt külön kell programozni a tv-hez, így elméletileg nem hülyíti meg, hogy kikapcsolná a box-ot is.Annyira nem vagyok benne a dologban, nem használtam ilyet, de csak ennyit tudtam összeszedni.
.
-
Steve1207
veterán
válasz Luck Dragon #3921 üzenetére
Ali-n van 2 dollárért utángyártott távirányító. Igaz gagyibb minőség, de a gyári se ér sokkal többet, fél év után kopik az egész. Én tuti kihúznám mobil alkalmazással azt a 2-3 hetet, amíg megérkezik, 7e-et sehol nem ér egy távirányító, de te tudod.
.
-
bounty123
őstag
válasz Luck Dragon #3919 üzenetére
Ha segít esetleg, bármilyen androidos telefonról lehet kezelni android tv remote programmal. Meg persze lehet is venni hozzá utángyártott/eredeti távot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest