Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok! Van aki Huawei P9 dől váltott Mi A1re.?
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Van aki Huawei p9-ről váltott Mi A1re?
-
Nagyfejű
aktív tag
Ugy néz ki hogy elviszik vagyis beszámoljàk iphone 5s telom mi a1 be!Remélem nem bánom meg!
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7777 üzenetére
Én is ezt kérdezem!
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Ha vasarolok ilyen telot akkor a frissitest le lehet tiltani hogy nugat maradjon rajta?viber rendesen mikodik rajta?nem kell mokolninsemmit hetkoznapi hasznalathoz,net telefonalas viberre hasznalnam meg youtube
-
Nagyfejű
aktív tag
Remélem jut 1db nekem belöle!
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Szeretnék vásárolni egy mi a1 készülèket,az eustok-tól megvehető?Megvárnám mire lesz pirosba!
-
Nagyfejű
aktív tag
Köszönöm!Nexusokat nem ismerem!Azt hiszem megprobàlok egy a1et!
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Nagyon bejön ez a teló,a kérdésem az lenne hogy minden mokolás nélkül is abszolut jól hasznàlható a készülék?Jelenleg iphonom van de meguntam es azert cserélném le ilyen a1 re,még ami esetleg az a huawei p10lite!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest