- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bec
tag
Próbáltam sok mindent,ha nálam van egész nap akkor is megszakadt. Viszont most jön a DE,tegnap felraktam az Evolution X rom-ot,és láss csodát (még nem fogtam fel) minden értesítés rendben működik,az óra is jelzi és nem szakad meg a kapcsolat több óra után sem.
Mennyire jól összerakták,google pixel style,és örömömre száműzték a MIUI-t,külön extra "A fejlesztő" menü brutál beállítási lehetőséggel. Ja és az akku idő,éjjel 10 óra alatt 4% merülés,a gyári rendszer (nekem) 1%/h volt. Igaz nincs még beállítva AOD,és minden frissítés kikapcsolva,még be kell laknom.Szóval még sem eladó!
-
Bec
tag
Köszi,akkor még van remény!
A messenger nem teszi sorrendbe a beérkezett üzeneteket,szétdobálja a névlistában az üziket,(ezt más is jelezte) fórumokon általában a Lite verziót ajánlották erre a problémára..(erre beállítást nem találtam),próbáltam fél egy évvel ezelőtti verziókat is..
Amazfit eldobja a kapcsolatot állandóan visszatérő téma itt is.(bandage-t kipróbálom)
Amiket próbáltam : jó pár factory reset,régió állítás ide-oda,
Beállítások -> Akkumulátor és teljesítmény -> Alkalmazásonkénti akkumulátorkímélő -> az említett app.-ok "Nincs korlátozás"-ra állítása / app. automatikus indítás / Értesítések -> igen / Értesítési megjelenítés -> Be / Értesítési kategóriák -> magas priorítás / A képernyőzáron -> Az összes értesítés jelenjen meg / Értesítések a képernyőzáron -> Be
Mi 9T Pro, Droid 10,Miui global 11.0.5(QFKEUXM)
Ha valamin átsiklottam szóljatok,biztos van,nem gondolnám hibásnak a készüléket.. -
TomPack
őstag
Ugyanaz volt a problémám mint Neked. Beltérben marhára levette. Kikapcsoltam az automatát, és azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet piszkálom a fényerő csúszkát! Lehet eleinte még nem dolgozott olyan gyorsan, de most már mintha megtanulta volna a szokásaimat!
Megtennéd, hogy tesztelnéd pár napig kikapcsolt automatával?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest