Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Ez átfogó képet adhat. 2019.05-hóban vettem meg, nagyjából a vásárlás óta Baseus QC4-es töltőt használtam egészen amíg le nem tiltották és szinte mindig este ott volt hagyva így 100%-ra lett mindig töltve. Ez lett az eredmény. Még májusig kibirom így aztán lesz egy akksi csere ami kb 10000ft-ból ki fog jönni. Ha valaki lassan töltötte de szintén fullra annak hasonló lesz az eredmény. Szerintem nincs értelme finomkodni, 2 év alatt mindenkinek el fog öregedni ha csak nem tartod be a 40-80 közötti töltöttséget.
-
senior tag
Én is a lassabb töltés híve vagyok, kipróbáltam az elején a gyors töltés funkciót, azóta talán ha 2* használtam. Nagyon jó dolog, ha nincs sok időd és kell az energia.
Most álltam át a miui 12-re (QFAEUXM 12.0.2.0) azóta csak 1 töltés volt otthon. Ma a cégben kipróbálom a vezeték nélküli töltést egy blitzwolf asztali töltővel is.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest