-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
Most külön leszedtem az XDA appot
semmit sem látok, hiába csavarom le tökig
csak is az oled tools appal és zöld esetén, ott viszont gyönyörű szép foltos sőt szálkás mintázata van
, bal oldalt felül van egy négyzetem is, aminek az élei sötétek. Mint egy sim kártya piktogramm, még a méret is stimmel kb
(micro sim) Viszont tényleg bármi mást nézek, lásd XDA alacsony fényerőn, akkor már nem találok semmit. Ezért is gyanítom, hogy az összes ilyen lesz, max az emberek nem tudnak róla, aztán beírsz ide, letöltik az oled tools-t és elmegy az életkedvük
Garanciában pedig szerintem 100%, hogy nem cserélik ezért, mivel rendeltetésszerű használat során nem jelentkezik a hiba. Amit linkeltél 2 embert, azok is pontosan ezzel a progival nézték és gyanítom semmilyen más esetben nem látnak belőle semmit sem. Automatikus fényerőt nézem, az korom sötétben nem is megy le teljesen. Engem is csak a tudata zavar a dolognak, más nem, ez ilyen, soha nem vettem volna észre, rosszabbodni nem fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest