Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
Lordus #19491 üzenetére
Azt azért leszögezném (ha még eddig nem mondtam volna), hogy például xiaomi.eu romot is úgy szoktam feltenni, hogy előtte a legfrissebb fastboot-os rommal egy tiszta és friss alap rendszert "varázsolok" és csak utána megy fel az új twrp és custom rom.
Én amíg a miuipro-t használtam, nem volt gondom. -
Rawulf
őstag
válasz
Lordus #19488 üzenetére
Kibontva a miuipro romot, egy-két apk állomány kapott magyarítást, de alapvetően nincs magyarítva.
Az a baj, hogy a jBart hibákat dob rá, úgyhogy lehet kénytelen leszek egyesével beforgatni a magyart az apk állományokba, de majd meglátom amikor lesz rá időm. Lehet, hogy csak a hibákat dobó három apk-t kell külön manuálisan mókolni. -
Rawulf
őstag
válasz
Lordus #19485 üzenetére
Hááát... a MiuiPro csapat még kiadott egy nem hivatalos 7.11.23-asat, de abban alapból nem biztos, hogy van magyar nyelv, mert régen nem volt. (Xiaomi.eu romok előtt én még miuipro romokat használtam.)
Esetleg, ha lesz időm, akkor megpróbálkozom beletákolni a magyart a miuipro 7.11.23-asba. -
Karavik
veterán
válasz
Lordus #19456 üzenetére
Ha most is (nem túl régi) xiaomi.eu kiadáson vagy, akkor csak simán updater app-ból vagy TWRP-ből mehet wipe nélkül.
Ha tiszta telepítsd szeretnél akkor pedig TWRP recovery-ben közvetlenül telepítés után nyomsz Format Data > Reboot to TWRP recovery > Reboot to system
Format data törli a teljes data partíciót beleértve internal storage-t -is
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #19442 üzenetére
Örülök, hogy végül nem csak, hogy nem bántad meg a 4x-et, de lassan meg is szereted.
Én anno még a R4 Prime-al szemeztem (DrKapocsnak van tán ilyen). Az is elég jó ár / teljesítményű készülék, csak nincs benne B20, és support szinten elég gyorsan el lett felejtve (ezt nem én állítom, hanem itt a PH!-n hallottam többektől). Kíváncsi leszek, hogy az új Redmi-vel mit gurítanak. Elvileg decemberben jön, ha jól tudom.
-
törölt tag
válasz
Lordus #19425 üzenetére
Az 5" még vállalható méret szerintem. Most adtam el a Note 4 -met ami 5.5" volt. Az már nekem is nagy volt . Sajnos manapság 5" alatt elég sok kompromisszumot kell kötni. Talán a Sony Compact-ok amik mindenben ott vannak a toppon. Itt meg persze az ár az, ami megint eléggé fájó. Próbáld meg a 4x-et. Veszteni való nincs. Nem rossz kis teló, és ha nem támasztasz vele sok elvárást akkor kifog az is szolgálni.
Egy Sony XZ1-et bevállalnék szivesen, de az ár..... !
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #19423 üzenetére
Aki ismer innen a topic-ból / fórumról, az tudja, hogy nagyon nehezen veszem rá magam a váltásra (rengeteget tudok agyalni rajta). Mivel a Mi2s-em még - úgy-ahogy - működik, nem vagyok rákényszerülve a cseréjére. Mindazonáltal a 4X-el én is szemeztem, de csak annak fényében, ha maholnap kellene valami, mert nincs semmim. Én ha már váltok, akkor előre is akarok lépni, nem csak egy új telefont venni.
Ami nálam az előrelépést jelenti: 4G, 5 Ghz-es wifi, újabb BT támogatás (mondjuk 5-ös), NFC (szeretném az OTP-s Simple-t használni), ujjlenyomat olvasó.
Sajnos a Xiaomi flagship-jei közül egyik sem hozza azt, amit én elvárok. A 4X-ből nekem hiányzik az ac-s wifi és az NFC. Ami most nálam legesélyesebb az az XZ1 Compact. Amint nyitható a bootloader-je és lesz rá TWRP (és így jó eséllyel root-olható is) már veszem is.
A 4X-t a fentiek ellenére egy nagyon jó ár/teljesítményű telefonnak tartom, de erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy kihúzna nálam annyit, mint a Mi2s. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #19418 üzenetére
Szöget ütött a fejembe, hogy sputyi70 - viszonylag friss - stabil ROM-ról tért át dev-re. Áttúrtam a fórumot és ezt találtam. Szóval, ha van időd / kedved vele kísérletezni, akkor dobd fel a legfrissebb stabil ROM-ot, majd pedig a dev-et. Esetleg nézd össze a NON-HLOS.bin fájlokat.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #19411 üzenetére
Na, nálad, hogy merül / nem merül? Mondjuk, ha a wifi ugyanúgy szar, akkor továbbra is felejtős...
Más: én ugye most 7.9.21-en vagyok, de elég zavaró, hogy nem tudom kikapcsolni (hiába van rá beállítás), hogy ne villantsa fel a kijelzőt, ha értesítést kap a készülék. Ezzel kapcsolatban mi most a helyzet? -
törölt tag
válasz
Lordus #19399 üzenetére
Hát igen, mindig van valami hiba ami miatt nem biztos hogy megéri frissíteni. Ez a Xiaomi sajátos supportja.
Egyébként eddig nincs vele gond, ez jött most elő nekem. A közelség érzékelő nem megy mert nem az eredeti kijelző van már rajta, lehet csak ez a baj. "ha kikapcsolod a közelség érzékelőt" Tényleg erre nem gondoltam. Bakker....
Köszi a tippet.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #19392 üzenetére
Én nagyon sokáig CM alapú ROM-ot használtam (sajna valamelyik Google service frissítés óta nagyon instabil lett ezért jöttem vissza a Miui-ra). Multitasking szinten valami összehasonlíthatatlan a Miui-val. Mintha 1 Gbyte RAM eltűnt volna a telefonomból.
Egyébként tényleg ez van, amit írsz. Minden egyes főverzió váltásnál feltaláljuk a kereket. Vagy még rosszabb. Visszalépünk vagy 10-et, hogy aztán 3 előre, 2 vissza, 5 előre, 1 vissza .. stb. lépések közepette eljussunk oda, ahol korábban voltunk. Persze közben kaptunk új - megkérdőjelezhető értelmű - fícsöröket, szóval ne szóljunk egy szót se!#19394 Alex kettő
"... ami nem is biztos, hogy SW hiba... " - látnod kéne, mit tud ez a telefon egy CM 5.1.1-es ROM-al ...
Ha egy jó tündér teljesíteni egy kívánságomat, akkor azt kérném, hogy hozza vissza az 5-ös Miui-t 5.1.1-es (nem akarok telhetetlen lenni) Android-al, és időről-időre csak a security patch-ek kerüljenek bele. Nem kell semmi csilli-villi új funkció, csak legyen naprakész.(#19393) szuszinho
"Olyan jól elvagyok az utolsó 8-assal..." - az melyik? -
Alex kettő
csendes tag
válasz
Lordus #19392 üzenetére
Ha ennyire nem bírod a friss SW-el járó problémákat, akkor miért rakod fel? Nekem nincs kedvem tesztpilótásat játszani, ezért a 8-as stabil ROM van fent és semmi bajom vele, pár apróságot leszámítva, ami nem is biztos, hogy SW hiba. És nem azzal töltöm az időmet, hogy idegeskedek a telóm miatt, mert nem azért vettem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #19383 üzenetére
Na, mind1 ... most már túl vagyok a 7.10.12-n. Ez úgy néz ki, rendben elmegy "alukálni", ha kell. A wifi - most, hogy mondod, - mintha tényleg érdekesen viselkedne ...
Pár napig tesztelem, aztán max. megy vissza a 7.9.21. Bár nekem ott volt ilyen zenehallgatási (ld. korábbi hsz.) problémám, amin csak egy kis CPU / kernel állítgatás tudott segíteni. Majd kipróbálom ezt is a 7.10.12-n, aztán jelentkezem. -
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #19355 üzenetére
Fel akartam tenni a 9-et tiszta telepítéssel, de lebeszéltem magam róla. Annyi, de annyi panasz van az en.miui.com-on, némelyik elég szókimondóan ad hangot csalódottságának. Hát hiányzik ez nekem?! Most van rajta egy tökéletesen működő rom, nem csinálom el az időt feleslegesen arra, hogy egy problémás romot tegyek fel. Még kivárok vele. Ez nem megy, az nem jó, stb, erről szól a fórum. Azt olvastam, hogy legalább már a gombok átrendezhetősége újra adott. Egyébként tényleg gáz, amit csinálnak. Egy lépés előre, kettő vissza, egy előre, stb. Ahhoz képest, hogy miket ígértek... sehol semmi. Tényleg, a system appok törölhetők lettek? Azt ígérték, hogy azok lesznek. Ha nem használod mondjuk a gyári levelezőt, törölheted. Ez csak egy példa, ebből lett valami?
Nem bimm-bamm az! Ha jól emlékszem Adamsky kolléga óta a jelenség terminus technikusa kérlek szépen, tilinkózás.
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #19287 üzenetére
Dehogy, már fordult a világ, banki alkalmazások, telefonos fizetési lehetőségek nem működnek ROOT-olt telón ezért rengetegen megszabadultak a ROOT-tól köztük én is. Sokan még bootloader-t sem nyitnak biztonsági okok miatt (adatféltésből) nem hogy ROOT-oljanak.
Egyre több egyéb "egyszerű" alkalmazás sem működik már ROOT-olt telón pl. TVGO...stb.Szóval már más lett a prioritás....
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #19285 üzenetére
Xposed/WSM Tools az 3rd party app és root kell hozzá ráadásul eléggé kártékony jószág a legújabb 7.0/7.1 rendszerekkel (kifejezetten nem ajánlott használata). Amiről én beszélek az rendszerszintű feature, ami root és egyéb trükkök nélkül menüből kapásból rendelkezésre áll...
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #19153 üzenetére
Ok no problem, jelzem a beta team-ben, nem tart semmiből, ez most úgyis téma... Ott megoszlanak a vélemények, valakit zavar a LED új viselkedése valakit pedig nem, de opcionális megoldással senkinek nem lehet problémája
Egyébként már láttam, hogy valaki nyitott neki bug report-ot az en.miui.com-on...
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #19149 üzenetére
A LED értesítés logikája az alábbiak szerint változott: [link]
"- piros led nem villog, ha merül a telefon" - Tehát ez nem bug, hanem feature, akku kímélés miatt van
"- a kijelző ha töltőre dugom, ébren marad, ameddig ki nem kapcsolom" - Developer options-ben kapcsold ki: Stay awake while charging
"- a töltést jelző led kikapcsol, ha elérte a 100%-ot" - Ez sem bug, hanem feature. 90%-nál zöldre vált a LED, 100%-nál pedig kikapcsol, következésképp no LED azt jelenti feltöltődött.
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #18916 üzenetére
Mai xiaomi.eu beta kiadás, de már hétfő óta 6.10.24-től benne vannak ezek az új feature-ök.
Nem kell aggódni mert benne lesz mindegyik xiaomi.eu dev kiadásban pénteken, de a spell checker kapcsoló egyelőre nem, mert ez még több tesztelést igényel (bár Mi5-ön tökéletesen működik). Másik kettő új feature viszont igen
Ezek nem hivatalos MIUI feature-ök hanem xiaomi.eu, tehát az official global dev ROM-ban nem lesznek benne
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #18834 üzenetére
" ... usb kábel ki vagy bedugasara pruntyog a telefon ... "
A helyes terminus technicus: "tilinkózik"
Nos, igen. Aki erre érzékeny (mint pl. én is) azt piszokmód tudja zavarni. Anno (ez a fícsör ugye nem most került bele) zdanee fórumtárssal keresgéltük az okát, és ő rá is talált. Mondjuk arra már nem emlékszem, hogy mi lett a vége a kísérletezésnek, de mintha nem ment volna neki a csere. Ez ugye egy system apk, amit egyfelől nem lehet csak úgy (a rendszer alól) cserélni, másfelől, szinte biztos, hogy sign-olni is kell (talán az se mindegy, hogy mivel). És, ha mindezzel kész az ember, és még a rendszer is működik, akkor sem lehet sokáig örülni neki, mert könnyen lehet, hogy a köv. update felülcsapja az egészet. Szóval, rohadjanak meg, hogy erre még mindig nem tettek be egy kapcsolót. -
bojtix
tag
válasz
Lordus #18824 üzenetére
Az 1-2 sec némaságot megoldották. Csak készülék megjelenése óta volt hibajegyzéken...de hát ami késik az nem múlik....
Nem lesz elég V5-ről simán feltenni a zip V8-t, mert előtte összevont partíciót kell létrehoznod. Legegyszerűbb, ha miflash-l feltolsz egy V8 kínait és utána már mehet a zip EU.... -
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #18821 üzenetére
A Xiaomi 08.16-tól ígérte folyamatosan a 8-as stable romok megjelenését, készülékenként. A stabil romokban eddig sem volt root jogosultság, de meg lehetett oldani korábban is. Ennek a kínlódásnak sok értelme szerintem nincs, akkor érdemesebb letölteni egy dev romot. Ebben van root jogosultság. A megbízhatósága ennek is tökéletes. Az miui jelentős változásokon nem esik át hétről-hétre, nagy változás nincs.
A stabil romokban angol és kínai nyelv van, mint ahogyan a china dev romban is. Én mindig is angol nyelven használtam, főleg mert sokáig stabil romot használtam csak.
#18810 escape:
Nem gyáriak? Szerintem Te nem igazán érted ezt a romolás dolgot.
Az eredeti stable és dev romot, illetve a global romot is a xiaomi adja ki. Ez mind "gyári", ahogyan Te írtad.
Természetesen tölthetsz le a xiaomi.eu-ról is romokat. Ezek "nem gyáriak", a Te megfogalmazásoddal élve. De természetesen ezek is a "gyári" romok alapján készülnek. Erről Karavik tudna neked sokat mesélni. Szerintem bármelyiket használhatod, a megbízhatósággal szerintem egyik esetben sincs gond. A választás egyéni szimpátia kérdése. Ezen kívül van egy csomó más lehetőséged is, hogy milyen romot teszel fel az mi2s-re. Ezek "nem gyáriak". -
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #18816 üzenetére
A megszokott és beépített root már csak a china dev romokban érhető el. Ennek oka, hogy "le kell töltened a root-ot hozzá". Ezt pedig csak a china rommal tudod megtenni. Így lényegében véve - a klasszikus értelemben - csak a china dev rootolt, bár már itt is le kell töltened a jogosultságot hozzá. Ez nagyjából 20 másodperces művelet, plusz a telefon újraindulása.
Egyébként én nagy V5 rajongó voltam, de hasonló kisebb-nagyobb bizbasz mindig előjött az 5-ös rommal. Csak idő kérdése volt. Utána újra felraktam az egészet és mindent ment vígan tovább. A 8-as esetében nem tapasztalok ilyesmit.
Karavik - global rom nyelvi csomagja: Érdekes, nem tudtam, hogy a különböző telefonok global romjai eltérő nyelvi csomaggal rendelkeznek. Mindig tanul az ember. Azt hittem, hogy ez egységes. Mert vannak screenshotok fenn az en.miui.com-on, hogy a globalban van magyar nyelv. Na azt nem figyeltem, hogy milyen xiaomi telefon.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #18778 üzenetére
Ha egymás mellé teszem a gyárit és ezt, akkor megkülönböztethetetlen a kettő. Mindenben tökéletesen azonosak. Ha naiv lennék, azt mondanám eredeti, de szerintem már nem lehet eredeti alkatrészeket kapni hozzá. Egyébként éjszaka nem volt töltőn és jelenleg is 26%-on áll. Ami számomra fontos, hogy nincs random újraindulás és nem kapcsol ki bejövő híváskor. Szerintem rendben van, de majd az idő eldönti.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #18773 üzenetére
Lordus & ginola:
Innen rendeltem.
Volt/van az eladónak 1000 Ft körüli összegért is mi2s akkuja, de azért azt nem mertem bevállalni. Nem tudom, lehet, hogy totál ugyanaz, de akkor sem.
Amit eddig tudok: 61%-os töltöttséggel érkezett, jelenleg 29%-on áll. 1 óra 50 percet nyomkodtam, hogy próbálgassam. Eddig minden okés. Apró érdekesség, hogy az ebay-en a feladási helynél ez szerepel: Shanghai, China; viszont a csomagon, amit kaptam a feladási hely Malmö, Sweden. Ott is adták postára, szóval megutaztatták az akkut. Pont 3 hét alatt ért ide. Egyébként nem gondolnám, hogy eredeti, mert egy ilyen zacskóban volt: -
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #18575 üzenetére
(#18567) bojtix:
Igen, én is szoktam telefonálásra használni, napi 2-3 óra telefonbeszélgetéseim vannak munkanapokon, hívásvárakoztatással gond nélkül váltogatok a bejövőhívások között oda-vissza, merged hívások (konferencia) is tökéletesen működnek. Ráadásul céges telóként használom, így fontos hogy mindig elérhető legyek és eddig nem hagyott cserben, nem érkezett panasz
Utolsó MIUI7 kiadással nyomtam full rendszer mentést, de nem lesz rá szükségem mert maradok a MIUI8-on, engem meggyőzött és már be is laktam felkészítve a mindennapi használatra....
Továbbá:
- foglalt jelzés működik
- ROOT van alapból a szokásos gyári ROOT access kezelő
- kamaránál van kisebb ráncfelvarrás (funkciók máshogy jönnek elő) de lényegében az tudja mint MIUI7 esetén
- Akkuidő határozottan jobb, mint MIUI7 (lejjebb screenshot)
- bejövő híváskor swipe up után van ~1 mp késés amikor nem hallanak a vonal másik végén.
Tesztelve az alábbiak szerint: Bejövő híváskor swipe up után elkezdek számolni másodpercenként 1-2-3...az 1-et nem hallják, de a 2-őt már igen. De igazából itt a késés a swipe up után a két vonal összekapcsolás késéséből adódik, a két vonal összekapcsolása pedig a számláló megjelenésekor történik meg. De ez nem ROM hiba mert hardveresen erősebb, újabb Xiaomi telók esetén ugyanezzel a kiadással nincs semmi késés.És ne feledjük alpha ROM-ról beszélünk napi frissítésekkel és már most üti a MIUI7 utolsó dev kiadás szintjét minden tekintetben. 17-ig ezt tökélyre lehet fejleszteni...
Akkuhasználat: 5 óra kijelzőidő, 45 perc telefonbeszélgetés, Wi-Fi ON, Data ON, GPS ON, Kijelző fényerő: auto közép:
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #18568 üzenetére
Fő az optimizmus... biztos, ami biztos, szárazon tartod a puskaport?!
Én nagy V5 párti voltam, de azért már a 7-ről nem térnnék vissza az 5-re. A 7 elvett pár dolgot, de adott is azért. Az 5 egy idő után mindig belassult és valami miatt újra kellett tenni. A 7 esetében nincs ilyen gond.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #18470 üzenetére
Igen, a Xiaomi-nál a "nyugtával dicsérd a napot" mondás maximálisan megállja a helyét. Mindazonáltal a kiszivárgott képek alapján én bizakodó vagyok. Miui-ból szerintem a 6-os volt a "Vista", a 7-es a "Win7" (tényleg találó párhuzam
) és talán a 8-as lesz a Win 8.1. Ezek alapján nagyon várom a 9-es Miui-t (Win10
)
-
-
válasz
Lordus #18219 üzenetére
Az a tapasztalat, hogy szinte esélytelen új akkut kifogni a főbb eladó helyeken is. Nekem ami mostanában bevált, az az ebay, amazon, ali etc használtak. Lehet hogy nem zsír új, de kis szerencsével egy 80%-os állapotút simán ki lehet fogni egy-két ezer környékén. Még nagyobb mázlival nagy akku+hátlap kombót is.
-
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #16705 üzenetére
MIUI7-ben:
- minden téma ingyen van alapból
- a szolgáltató neve szerkeszthető alapból
- WSM Tools/Xposed működikÖsszevont partícióhoz először MiFlash-el fel kell telepíteni egy MIUI7 china dev fastboot ROM-ot flash_all.bat scriptet választva, majd utána jöhet a xiaomi.eu változat telepítése, végül MiRecovery-ből szükségszerű indítani egy teljes törlést (wipe all), ezután már a ROM belakható...
Itt van mindenből a legfrissebb, ami kell:
MIUI7 5.9.24 aries china dev fastboot ROM: [link]
MiFlash tool 2015731: [link]
MIUI7 5.9.24 xiaomi.eu multi aries ROM: [link]
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #16604 üzenetére
Kimenő hívások esetén nincs semmi issue, ahogy felvették a telefont a túloldalon, abban a pillanatban mindkét fél hallja egymást. A bejövő hívásoknál sincs már holtidő, viszont slide up után meg kell várni míg a kijelzőn megjelenik a számláló "00:00" mert ekkor van összekapcsolva a két vonal. Ha akkor kezdesz el beszélni miközben húzod felfelé az ujjad a kijelzőn, azt nyilván nem fogja hallani a másik fél...
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #14410 üzenetére
Különös teendőd nincs.
1. Letöltöd a V6L-t. Ha kínai-angol verziód volt fenn, akkor az en.miui.com oldalról töltsd le...
Hoppá, hoppá, akartam adni neked konkrét linket, de a Xiaomi leszedte az oldaláról a V6L-t; tegnap pedig fenn volt. Ma újra csak a V5-ös van fenn. (Itt)
Ha nagyon vágynál rá, fel tudom tölteni, megvan a gépemen, de hidd el, egyelőre nem véletlenül szedték le.Megj: Szóval lehet engem szidni, hogy elégedetlen vagyok és károgok, de nem gondolnám, hogy a Xiaomi véletlenül, jókedvéből vette le az oldaláról a romot és tette vissza a régi V5-ös linket... még egyszer mondom, tegnap fenn volt, innen töltöttem le. Gyanítom ennek nem az 5 perc alatt megoldható Google play probléma volt a fő oka, mert aki az angol-kínai romot használja, az simán felnyomja a google installert (120 helyen fenn van az angol oldalon) és pillanatok alatt frissíthet... a rom méretével a kínai-angol rom esetében nem volt gond.
Ha a multilang V5-ös van fenn a telefonodon, akkor értelemszerűen multilangot töltsd le a V6L-ből.
Ha a kínai V5 van fenn és multilangot szeretnél a V6L-ből, akkor szerintem a MiFlash szükséges lesz (régebben a V5 angol-kínairól a V6KK multilangra történő frissítés esetében szükséges volt, szerintem most is kell a V6L-nél, de ezt nem próbáltam).2. Ha letöltötted a V6L-t akkor nevezd át a letöltött állományt update.zip -re és másold fel a telefonodra.
3. Ezután belépsz a MiRecovery-be, ott pedig kiválasztod az install parancsot.
4. Egy darabig frissít és előbb-utóbb indul a V6L.
5. Minden programod (beállításokkal együtt), filmed, zenéd, képed, stb. megmarad. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lordus #13971 üzenetére
Miért akarsz minden áron frissíteni? Látod, milyen helybejárás van a ROM-ok frissítése (?) terén. Ha minden áron valami újat akarsz, akkor nézz meg inkább egy-két AOSP ROM-ot.
(#13963) Karavik
Ja, vágom. A 2 GB-osra gondoltam.
(#13965)
"én az Mi Note Pro-ra várok...(vagy LG G4-re)"
Ilyen nagy tepsire akarsz váltani? Egyébként mi a jó a Note Pro-ban szerinted? -
Attipapa
aktív tag
válasz
Lordus #13674 üzenetére
Háááááát nem hiszem, hogy sok elvárásom lenne! Akkor nem használnám már két hónapja az Ivan féle 4.11.11-et.Az én telefonálási szokásaimat tutira kielégíti, könnyen kezelhető,gyors és tulajdonképpen minden alap dolog meg van benne. Lehet telefonálni, jó minőségben,email,Gmail,Hangouts,amit használok. Ez mind tökéletesen működik. Valahogy a natív Lollipop nekem nagyon bejön. Csak unaloműzőnek, és az újdonság varázsa miatt (ami most a MIU6 L-nél nem varázsolt el)próbálgatok újabb ROM-okat,aztán megy is vissza a CWM mentés és folytatom ahol abbahagytam. Szóval hidd el semmi különleges elvárásom nincs! A MIUI.com-on hasonló véleményeket olvashatsz a készülő L-ről.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #12732 üzenetére
Nálam megoldotta wipe, más gond nem volt nálam.
Sajnos nincs JLB34-em. Az en.miui.com-on van fenn angol/kínai JLB34, itt:
http://bigota.d.miui.com/JLB34.0/miui_MI2_JLB34.0_ff6902cbcc_4.1.zipHa ezzel működik, akkor érdemes lehet vadászni hozzá magyar nyelvűt, ha arra van szükséged.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #12728 üzenetére
Nálam is ez volt a 49-ről 39-re való visszatérés után, nem jelentkezett fel a hálózatra, ahogyan írtam is. Emellett egy csomó dolog nem működött.
Viszont könnyű megoldani:
Ha gyári recovery van fenn, akkor annyit kell tenni, hogy wipe cache és wipe data.
Utána már megy is.A 49-el egyébként annyi bajom volt, hogy lassabb volt, mint a 39 és nem volt benne conserve mód. Nálam semmit nem hozott a 39-hez képest. Amit javítottak rajta (pl: gyári levelezőt reszelgették nagyon a changelog alapján)) az számomra érdektelen volt. Viszont az akkuval jól bánt.
@ginola
Nincs fenn a V6. Lehet gyorsabb, de még nem bízok benne. Csak, ha lesz stabil verzió és legalább annyit tud, mint a V5. -
Attipapa
aktív tag
válasz
Lordus #12728 üzenetére
Na azért ennyire ne verd a fejed a falba! :-))
Ezt a telefont nem egyszerű tönkre tenni, hacsak nem hardver hiba van.
CWM- ed vagy gyári recovery van rajta?
És biztosan nem a V6 b@szta el. Több mint egy hónapja használom és semmi gond a napi használattal......sőt a V5 elbújhat!
JLB 49-ről 39-re vagy 42 -re is simán lehet flashelni, azzal sincs semmi gond. Kicsit oda kell figyelni, hogy mit csinálunk és akkor minden jól működik. Legtöbbször egy elnézett "OK" okozza a bajt, de minden visszaállítható. -
peanar
senior tag
-
peanar
senior tag
válasz
Lordus #12108 üzenetére
Az nem egyszerű!
De ha működig a Vsm, akkor tedd fel a Mitheme alkalmazást, majd töltsél le a téma marketről egy hasonlót (sok ugyanolyan téma van), mint amilyen a tiéd....és ha abban vannak csírkelábak, akkor abban tudok segíteni
Vagy itt van van egy V6 téma, amit szintén kipróbálhattok.(#12120) Williamgrant
Úgy látszik, hogy a fejlesztőket érdekli
Az utolsó hivatalos a jlb.39.0 volt! Ha nincs ki megcsinálja, akkor nem is lesz, mindaddig, amíg hivatalosan ki nem adják. -
Karavik
veterán
válasz
Lordus #12071 üzenetére
Miui rendszeren alapból van ez a feature. Beszélgetés közben manuálisan lehet elindítani a felvételt, vagy automatikusan is be lehet állítani egyéni konfig szerint. Nekem pl. úgy van beállítva, hogy bizonyos számokról érkező hivásokat automatikusan rögzítsen + ismeretlen számokat is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest