Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
he7edik. #219 üzenetére
És te miben látod annak előremutatottságát a játékokat tekintve? Mert én nem láttam semmi előnyét ezidáig, ez nem jelenti azt hogy nem lesz fordulat, de hogy idáig nem történt ilyen az ziher. Pláne ps4 kapcsán? Fejlesztő vagy? Egyértelmű régimódi windows fika volt a hozzászólásod, semmi szükség rá. Ott a használt játék probléma, a szerintem rideg külső (több éven át ez azért nem egy nappaliba való szörnyeteg), a kialakítása miatti állandó koszolódás (lásd termékfotók), kinect marhaság. Van elég baja te meg megtaláltad azt ami lehet hogy előnye lesz, de jelentős hátránya borítékolható hogy nem.
Ami engem érdekel igazán az új játékok ára lesz még. Gondolom ugyanolyan árazást fognak használni a két konzolnál, de ha emelik az árakat(dollárban értem) akkor engem elfelejthetnek. Már így is félkész játékokat gyártanak és a dlc-re hagyják a többit.
227: és a ps4-nél termelni fogja a memóriát az OS? Egy olyan dolgot szólsz le aminek az elődje vastagon bizonyított az x360 esetében a gyakorlatban. Talán itt is meg kellene várni a gyakorlatot.
229: linkelnéd a listát? Nekem is a ps4 a szimpatikusabb gép, de ez már a másig véglet amit te művelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dacia topic
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest