- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz he7edik. #219 üzenetére
És te miben látod annak előremutatottságát a játékokat tekintve? Mert én nem láttam semmi előnyét ezidáig, ez nem jelenti azt hogy nem lesz fordulat, de hogy idáig nem történt ilyen az ziher. Pláne ps4 kapcsán? Fejlesztő vagy? Egyértelmű régimódi windows fika volt a hozzászólásod, semmi szükség rá. Ott a használt játék probléma, a szerintem rideg külső (több éven át ez azért nem egy nappaliba való szörnyeteg), a kialakítása miatti állandó koszolódás (lásd termékfotók), kinect marhaság. Van elég baja te meg megtaláltad azt ami lehet hogy előnye lesz, de jelentős hátránya borítékolható hogy nem.
Ami engem érdekel igazán az új játékok ára lesz még. Gondolom ugyanolyan árazást fognak használni a két konzolnál, de ha emelik az árakat(dollárban értem) akkor engem elfelejthetnek. Már így is félkész játékokat gyártanak és a dlc-re hagyják a többit.
227: és a ps4-nél termelni fogja a memóriát az OS? Egy olyan dolgot szólsz le aminek az elődje vastagon bizonyított az x360 esetében a gyakorlatban. Talán itt is meg kellene várni a gyakorlatot.
229: linkelnéd a listát? Nekem is a ps4 a szimpatikusabb gép, de ez már a másig véglet amit te művelsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest