Hirdetés
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
üzenetére
Nyilvan csal flamelni irta be a gyermek, de azert ne essetek mar tulzasba. Optimus 7 mellett tabon hasznaltam es ugyan az volt funkcionalitasban es kulsore, mint a wp7 csempe rendszer...Nyilvan live title csak a gyari alapokbol van, de igazabol meg jobban testre is szabhato es widge-t is kirakhatsz csempenek.
Es termeszetes, h csak ennyi, a ui tobbi reszet nem csereli.
-
Cathulhu
addikt
válasz
üzenetére
Nem fogja helyettesiteni, termeszetesen, ez csak egy launcher.
Az animaciok viszont jok (bar nem biztos, hogy tudom mire gondolsz ez alatt, mivel egyetlen beepitett animalt csempet tartalmaz) a fade-out meg a fly animaciokkal semmi baj nincs.
A csempek ugy neznek ki ahogy beallitod oket. A legrosszabb amit tehetsz, ha hagyod az androidos ikonokat kirakni a csempe kozepere, ebben egyetertunk. De rengeteg letoltheto ikon kozul lehet valogatni, amik kovetik a WP7 monokrom stilusat, es a widgeteket is be kell allitani rednesen, es rogton nem bazari (vagyis ha az marad, akkor az mar a felhasznalot minositi).
Es itt legalabb van mod szemelyre szabni.Sokkal nagyobb baj, hogy ICS alatt mar kohog erosen, es a srac nem tunik ugy, mintha nagyon meg akarna fixalni, 2.3 alatt korrekt volt.
szerk: viszont ha valakinek bejon a lefele scrollozos csempes launcher tipus, arra jo. En spec nem szeretem, szerintem baromira nem effektiv es korulmenyes, ezert nem is lesz WP telefonom (es Win8-am sem) amig nincs alternativ launcher ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest