Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 8BitDo TKL billentyűzete ezúttal az első generációs Xbox rajongóit célozza
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
én pl így vélekednék/így csinálnám MS helyében, és szerintem akkor egy szót sem szólnának a 7.8-asok sem:
"Nem, nem lesz Windows Phone 8 a mostani készülékeden. De lesz rajta 7.8, ami mindent magával hoz amihez nem kell az új kernel. Mit is jelent ez?
◾megkapod az új UI-t
◾ígérték, hogy lesz Skype normálisan, azaz akkor a VOIP multitaskingot is megkapod
◾ezen az alapon továbbindulva, ha a VOIP megoldható, akkor szerintem a GPS is, így a háttérbeli navigációt is megkapod
◾megkapod a sok új API-t, amihez szintén nem kell új kernel – ezekről még nem sokat tudunk, de lesznek – lásd WPDevFeedback oldal “under consideration”-nal jelölt része (kivéve natív kód, ehhez szerintem kell az új kernel)
◾megkapod az új térképet és a Nokiás turn-by-turn navigációt
◾valószínűleg megkapod az új TellMe funkciókat, hiszen ez is csak API kérdése
◾valószínűleg megkapod az IE10-et, bizonyos korlátozások mellett (SmartScreen filter, nem lesz akkora gyorsulás mint az új készülékeken)
◾valószínűleg megkapod a Wallet-et, az NFC rész nélkül – ezzel megkapod az appon belüli vásárlást is
◾ha Nokiás vagy megkapod az adatforgalomszámlálót"Ha z mind megvvalósulna, vagy csak akár egy jelentős része, akkor mindenki megnyugodna szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest