Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz FLx #28 üzenetére

Az Ipad az őt körülvevő vallásos áhítat miatt bármennyi pénzt megér, így bármennyiért adhatják. Ettől függetlenül tény, hogy egy jó 20K-val még az Ipad is olcsóbb a legolcsóbb win8-as tabletnél.
    Ergo, ha per pillanat választani kellene, és felső kategóriából kellene választani, akkor 70K környékén már ott figyelnek az android-os tabletek. 140-170K környékén az Ipad 3-ak. És 160-220K között a win8-as tabletek.

Mint mondtam már most is az Ipad-et nem azért tudják eladni, mert annyival jobb egy Android-os gépnél, hanem a vallásos áhítat / tömegvonzás / kognitív disszonancia miatt. Ha szociológus lennék komolyan tanulmányoznám a jelenséget.

Viszont a win8-nak nincs ilyen tömegbázisa, kisugárzása (sőt még ronda is szegénykém), mint a nálánál ráadásul olcsóbb IPad-nek, miközben se az IPad, se a win8 lényegében semmi pluszt (tudom win8-nál ott az asztal, meg office, melyik felhasználó nem sz*ja le őket) nem nyújt egy 70K-s Android-os tablethez képest.

• martonx

veterán

Ezzel adtak a szarnak egy pofont.
    Miért tudott így elterjedni az Ipad, android-os tablet office nélkül? Mert az embereknek a 7 colos tabletjükön k..vára nincs szükségüg Office-ra.
    Ellenben szükségük lenne egy tökéletesen működő, olcsó, szép megjelenésű (operációs rendszer felületként értem a szépet, utalva a gusztustalan csempékre) tabletre. Sajnos egyik szempontnak sem felelnek meg jelenleg a win8-as tabletek.
    8.1-el talán a gusztustalan kinézet tűrhetővé szelídül (vonzónak azért nem lesz nevezhető az se), a méregdrága is az átlagosnál még mindig jóval drágábbra javul, miközben a működőképessége is talán jobb lesz - lásd beépített levelező, skype, béna kereső stb...
    De ez még mindig kevés, a vonat pedig egyre távolodik.

Új hozzászólás Aktív témák