- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kiskaktusz #6 üzenetére
"Ez egy új startmenü, aminek új a dizájnja"
Pont nem az... egy különálló GUI (melyhez készíthető applikációk, ugye a cikk tárgya ez), amely tabletes felhasználási igényeknek megfelelően van kialakítva, és nem kötelező a használata.
A startmenü (szerintem) a tálca amire lehet bindelni shortcutokat (a'la Win7), desktop módnál az vette át a programindító helyét. (Meg a Charm bar-ról indítható keresés, ha nincs meg valami...)
Desktop felhasználásra Desktop mód, tabletre Metro.
-
kiskaktusz
addikt
Komplexebb probléma megoldására még mindig ott van a hagyományos desktop felület..
Sokan nem tudják mire való a MetroUI-s start.. Ez egy új startmenü, aminek új a dizájnja és még alkalmazásokat is lehet benne futtatni... De egy poweruser sem fog a butított metro-s IEvel böngészni, max csak tesztelgetés idejére.. -
Sanya
nagyúr
válasz
kiskaktusz #4 üzenetére
ha minden ilyen táblákon, vagy ikonokon lesz, akkor bajban vagyunk. Én szeretem rendesen beállítani és testreszabni mind a munkahelyi és az otthoni gépem. Ilyen metroUI főként amiatt jött létre, mert egyszerűsödnek a dolgok, amely egy darabig nagyon jó, míg nem találkozik az ember egy komplexebb problémával, amikor elfogy a beállítási lehetőség. No én ezt nem szeretem.
Mas feldobok egy win8-at virtuális gépbe s meglátjuk mit tudok vele kezdeni. -
Sanya
nagyúr
lesz metro mentes változata, vagy csak gyerekeknek szánt verzió jelenik meg ebből a windosból?
-
kraftxld
félisten
Ezekről a felbontásokról a notebook gyártókat is értesítették?
-
nvyktor
aktív tag
Várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest