- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satcom
tag
AZ AVGből az ingyenes is jó lesz? Mint írtam Defender+UAC+Spybot van a gépemen. A Windows saját tűzfalát használom de alapból tiltva van az összes kimenő forgalom(Ez is egy j húzás volt a Microsofttól
).
Egy kis hibát találtam ami érdekes. Amikor IE 8al letőltök egy fájlt akkor a letőltést fejalánló panel a desktopra lökődik ki és így az aktuális IE ablak mögé, tapasztalta más is?
-
Satcom
tag
Kössz.
Eddig ment az UAC(lehet, hogy hülyének néztek de pont ez miatt váltottam Vistara) egy Spybot és ennyi. Nem töltök le illegális szoftvert, ezért nem használok(csak zenét és filmet, mert itthon nem lehet beszerezni).
A témába vágva. Már vagy egy tucat jelentést elküldtem és remélem javítják. -
Satcom
tag
Hy!
Ma este szettem le és telepítettem a Windows 7et egy régi 20GBs Segate merevlemezre.
Minden szépen felment és úgy érzem jó fele haladnak. A Vista design is nagyon tetszik de a Start menüt ott egy kicsit fapadosnak érzem, viszont az új egyszerűen nagyszerű
Semmilyen vírus irtót nem tettem fel mert szerintem fölösleges(a vírusra úgyis rá kellene kattintanom). Ami eddig felment az a Total Commader Ultime Prime.
A Media Player 12t nézve úgy érzem a Winamp repülhet.
Moonman: tegyek fel vírus írtót vagy szerinted is fölösleges?(A Vistas gépemre is, mert azon dolgozom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest