Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Alaplap, chipset drv. Win nem tudom mit telepít alapból, de mielőtt elterjedtek a Win8 kompatbilis jelzővel ellátott lapok a piacon futottam bele ilyenbe a 700-as chipseteknél. Ment, ment, de összességében lassú volt, többet várt az ember.
Kb hasonló szinten dadogott a rendszer, mint mikor egy WDDM grafikus drivert rak fel az egész...(#60) SellSword: régebben nekem is mániám volt, hogy minden legyen fent és hűdejó, de teljesen felesleges. Már nem emlékszem mennyi saját pack-ot csináltam ilyenek miatt (totál feleslegesen, mert havonta frissült minden...)
Egy totál átlagos felhasználó manapság csak netezik, online néz filmet, ott szerkeszt szöveget, kell neki rá egy flash, ami remélem kihal nemsokára és kész is. Nyilván vannak alternatívák, amik jobbak, többet tudnak, kényelmesebbek, de ezt a userek 80%-a nem tudja vagy nem akarja megtanulni. A maradék meg konkrét munkához kötött dolog, amit megcsinál magának az ember.
Nézd meg, elmegy a net egyből kiakad mindenki, mert semmit nem tud csinálni.[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Witcher topik
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple notebookok
- Path of Exile 2
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...