Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
@ ispy: köszönöm, listára felvettem.
@ Chaser: köszönöm, listára felvettem.
v ubyegon2: igen, mindegyik h.sz.-t elolvastam, az említett h.sz.-t már Manjaro XFCE op.rendszeren futó Chromium böngészőt használva olvastam.
Nem volt mit veszítenem. Ezen a gépen, a Win10 már nem volt tökéletes, de a használhatatlan állapottól is piszok messze állt. Én amúgy kedvelem a Win10-et, az otthoni desktop gépem marad is egyelőre vele. Ezen a régi netbookon, viszont a Linux egy-két tájszólása igazi előnnyel jár. Nem értem miért szarozzák le a cikkíró masináját, az én gépem még egy fokkal gyengébb processzorral bír, mégis használható. A telepített Linuxok 8Gb tárhelyet kérnek, még amikor tesztelgettem őket, direkt telepítettem külön erőforrás figyelő alkalmazásokat, swap használat nem is volt. Biztos vagyok benne, a gépe jól használható. Én leírtam, bosszantó a tapipad alapértelmezett beállítása minden változaton amit kipróbáltam (miféle földöntúli lények fejleszthetik a Linuxot...
) de egyszerűen beállítható. Kernelt cserélek stb néhány óra után, rengeteget változott a Linux jó irányba. Csak a disztrók dokumentációját és néhány Linuxos portál leírásait olvastam el. Nem kellet 2-3 napig google-t használni semmihez. Szerintem régi gép tulajdonosok probálkozhatnak vele bátran, csak nem szabad Windowst várni, egyszerűen ez más. Aki mereven áll hozzá, az ne próbálja ki, aki hajlandó egy picit tanulni, az pedig jól járhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- League of Legends
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vírusirtó topic
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- További aktív témák...
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest