Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakudoshi
tag
"El sem tudom képzelni, hogy miért van az velem, hogy bármennyire is megadnék bármit annak akit szeretek, mindig csak ráfaragok."
Pedig egyszerű: PONT EZÉRT!!!
A lényeg, hogy MAGADNAK add meg, amit szeretnél, aztán a többi meg majd kialakul. De leginkább ecet

Amíg ezt a naív (hadd nem mondjam csúnyábban
) hozzáállást nem sikerül levetkőznöd, addig a jövőd ebbe a negatív irányba determinált. Ezt egyébként a saját káromon tanultam meg.És igen, az idő minden sebet begyógyít, csak az nem mind1, hogyan...

Amikor az ember már sokadszorra éli át az ehhez hasonló szituációkat, akkor néhány év után már kifejleszti az immunitást, tudatosan, vagy tudattalanul. A lényeg a fejlődés, és hogy ezzel párhuzamosan tanulj meg önzőbbnek (igen!) lenni. Szvsz rádfér. Ugyanis egy nő SEM érdemli meg, hogy jobban szeresd, mint pl. a kutyádat/macskádat/etc. Az a maximum, ami még rendben van, afelett már egészségtelen és káros, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja...

Jobb létet, Halandó!

---peace---
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) hozzáállást nem sikerül levetkőznöd, addig a jövőd ebbe a negatív irányba determinált. Ezt egyébként a saját káromon tanultam meg.