- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r66
aktív tag
Igazából nem értem, hogy mit szeretnél 'visszakapcsolni'. A hozzáértőbbek feljebb azt írták, hogy az androidon nincs 'ActiveSync' mód,( ha jól értettem)
.
Ha rádugod a pc-re, akkor az értesítősort lehúzva látod az 'USB eszköz csatlakoztatva' értesítést. Ráböksz és feljön az 'USB-tár bekapcsolása' , mint lehetőség. Ráböksz, OK-zol és megy.
Visszafelé a pc-n! szabályosan leválasztod a háttértárat, majd az xTabon az 'USB-tár kikapcsolására' böksz, utána a visszanyílra, vagy a home-ra az értesítő soron és ennyi.
Ha valami gond van egy újraindításnak, vagy egy reset-nek meg kellene oldani.A hardveres TMC vevőre a WayteQ szervíztől rákérdeztem, hogy mi történik, ha rádugom a készülékre, honnan tudom, hogy üzemel. Erre mondták, hogy sehonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged