Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
Sziasztok
Próbáltam ezt az AC3 -as okosságot. Sajnos nekem nem jön össze.
Az említett file-t rámásoltam arra a kártyára amivel korábban a Kelzsoca féle updat.et (most is köszönet érte) sikeresen megcsináltam (természetesen most töröltem már róla, sőt már az újra formázással is próbálkoztam). Mikor kiírja, hogy update audio licence a következő felirat jelenik meg : to open/sdcard/licence1.ef file fail
Mi baja van vele?
Előre is köszi a gyors segítséget.
üdv:Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok.
A következőben lenne szükségem segítségre. Egy főiskolai honlapról szeretnék videót nézni. Letölt egy .asx fájlt, de utána nem tudom elindítani a lejátszást. Gondolom ez egy stream videó lenne, de valamilyen módon nem lehet ezeket megnézni? Előre is köszi.
üdv[ Szerkesztve ]
Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni, hogy valahogy meg tudom-e azt oldani, hogy a laptopomon (vista) tárolt fájlokat meg tudjam nézni az Xpad-on wi-fin keresztül (beállítások, program)? Elég gyenge vagyok még, de próbálok gyorsan tanulni.
Esetleg a korábbi problémámra az .asx fájlok megtekintésére valakinek még ötlete?
Előre is köszi.
üdv:
AndrásOptika
-
Optika01
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Most már működik, csak az otthoni routert újra kellet kalibrálni, mert már elfelejtettem a jelszót .
Egyébként ES file Explorerben a LAN-os kapcsolaton megy, mert az FTP-s valamiért nem működik. A laptopon látom, hogy be akar jelentkezni a Xpad, de valamiért nem engedi.
A lényeg, hogy most már jó.
-
Optika01
tag
Sziasztok.
SEGÍTSÉG.
Alapra állt az xpad-om. Nem gyakran, de már korábban is eljátszotta ezt (eddig talán 2*). Viszont eddig 1-2 kikapcsolás után helyre állt. Most sajnos nem, viszont én úgy emlékszem kelzsoca féle rom van fent, de elbizonytalanodtam. Ami érdekes, hogy azt írja a belsõ memóriára, hogy rendelkezésre álló hely 0,00B. Illetve, ha beállítok valamit (háttérkép,jelszó) ,a következõ bekapcsoláskor már az sincs meg.
Elõre is köszönöm a segítséget.Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
El vagyok keseredve.
Kelzsoca féle 2.3 van fent, (most már másodszorra), de ismét alapra áll vissza az xPAD-70-em. Amint olvastam ez másnál is előfordult. Gariban foglalkoznak ezzel? Vissza kell raknom a gyári 2.3-at ehhez. Esetleg a gyárival nem is csinálná?
Eddig nem volt gondom, meg voltam elégedve, de ha nem lehet megoldani, lehet csere lesz másra.
Ha valaki tud valami megoldást, megköszönném.
üdv:[ Szerkesztve ]
Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
xPAD-70-hez várható esetleg gyári vagy kelzsoca féle frissítés?
Jól látom, hogy a legutolsó a 2011 Novemberi?
Köszi.
-
Optika01
tag
Sziasztok
Először is köszönet az új rom-ért. 8-)
Lehet, én vagyok a béna, de mióta felraktam az új xPAD romot, a Market-et nem tudom használni. Asztali gépen beléptem, hogy a korábbi progikat újra rakjam, de az xPAD-ot nem látom. A tabon, ha belépek, vissza ugrik a menüre (első alkalommal még működött) Ráadásul ha jól látom a megvásárolt alkalmazásokért is újra kellene fizetnem 8-(.
Esetleg maga a Market hülyült meg?
ui: nem is gondoltam én sem, de a soft billentyűk nekem is hiányoznak. 8-(
-
-
Optika01
tag
válasz kelzsoca #5550 üzenetére
Felraktam, próbálgattam, nem volt minden ok Market+ Titanium Backup ( Titaniumra azt írta ki hogy, ellenőrizzem, hogy root-olva van -e, és tartalmazza-e a BusyBox-ot ).
Korábbi hozzászólások alapján újra akartam rakni. Hangerő fel + bekapcs, zöld felirat megjelenik, majd jött a fokozatosan fehéredő képernyő. Vártam, de semmi nem változott. Resetre kikapcsolt, és utána simán be tudtam kapcsolni.
De ha telepítésnél ugyan azt csinálja. Szóval most használni lehet, csak a recovery-t nem tudom használni.[ Szerkesztve ]
Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
Valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy mikor melyik gombot nyomjam meg a recoveriben, ha új romot rakok fel. (mint írtam, fehér képernyő jön be, és így nem látok semmit, vakon kell csinálnom)Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
Kövezzetek meg, de türelmetlen voltam. Fel akartam rakni az ICS.t.
Előtte felraktam az utolsó gyári frissítést. 2GB kártyára felmásoltam type1 tartalmát, amiből töröltem a "factory_update_param.aml" állományt. Töltőre raktam, elindítottam hangerő + és bekapcsoló gombbal. Elindult a frissítés a zöld felirat után rögtön. Most kb 10 perce a "MOBILE INTERNET DEVICE iDx7" felirat van a kijelzőn. Hogyan tovább?
Előre is köszönöm a segítséget.
üdvOptika
-
Optika01
tag
Úgy tűnik ősze jött . Köszi mindenkinek.
Pici probléma: orosz.
Igaz, én még tanultam ezt a nyelvet, de tudna valaki segíteni a nyelv átállításban.
Köszi
Bocsi, meg van[ Szerkesztve ]
Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
Nagyon tetszik az xPAD70-en az ICS. Viszont van 1 kérdésem. Az érintés érzékenységén lehet állítani, vagy pontosítani. Sajnos ha pl az alap kijelzőn az oldalak között váltanék, 3 alkalomból 2x nem lép a következőre, hanem "vissza pattan". Ugyan ez van a böngészőkben való oldal görgetésnél is. Idáig, ha hosszan lehúztam az ujjam, szaladt az oldal, most meg egy picit lejjebb megy, majd "hintázva" megáll. (remélem érthetően írtam)
A másik az AC3 hang. Elméletileg akkor ez várható, hogy valaki a ránéz erre a problémára a fórumtársak közül? (előre is köszi nekik segítségért + az idegiekért )
-
Optika01
tag
válasz kelzsoca #6864 üzenetére
Szia
Esetleg erre valami megoldást tudnál mondani:
"Nagyon tetszik az xPAD70-en az ICS. Viszont van 1 kérdésem. Az érintés érzékenységén lehet állítani, vagy pontosítani. Sajnos ha pl az alap kijelzőn az oldalak között váltanék, 3 alkalomból 2x nem lép a következőre, hanem "vissza pattan". Ugyan ez van a böngészőkben való oldal görgetésnél is. Idáig, ha hosszan lehúztam az ujjam, szaladt az oldal, most meg egy picit lejjebb megy, majd "hintázva" megáll. (remélem érthetően írtam)"
-
Optika01
tag
Azt hiszem végleg elkeseredem.
Mióta meg van az xPAD70-m 2 problémám volt vele. Gyakran leválasztja a kártyát, illetve magától vissza állt alapra. Reménykedtem az ICS-ben, de az orosszal befürödtem. A görgetés/lapozás idegesített, de launcher cserével + opera böngészővel elviseltem. De 2x is eljátszotta, h teljes töltés után bekapcsoláskor az idx7 feliratnál nem ment tovább. Csak a ROM újra rakásával lehetett megoldani. Gondoltam adok még egy esélyt és az utolsó gyári frissítést felraktam rá. Nem ICS, de személyre szabva nekem tetszett. Sajnos ma este ismét visszaállt alapra.
Szerintetek adjak még neki egy utolsó utáni esélyt, és rakjam rá Kelzsoca által közzé tett ICS-t (nem tudom, h ez lesz-e a gyári hivatalos közzé tett? ) vagy juttassam el gariztatni? (sajnos az E-Dig...-ban vettem, Kecskeméten, így a pesti szervíz nem nagyon játszik)
Bocs, ha kicsit hosszú lett.
-
Optika01
tag
válasz Brutális eb #8010 üzenetére
Sziasztok
Ez a hiba nálam is elő jött (orosz ICS-el is , és sajnos tegnap a Wayteq-val is). Az orosznál többször is, és csak az újra rakás segített. A friss Wayteq-s-nál meg lehet próbálni, hogy a recovery-t indítod, és onnan indítod újra. (igaz én pont akkor raktam fel az AC3-as frissítést) Így nekem normálisan elindult.
üdv:(#8012) tjb007
2.3-nál nem találkoztam ezzel a problémával, de ott meg rendszeres alapra állt vissza.
[ Szerkesztve ]
Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
Sajnos csak szerviz a vége (xPAD-70 - bekapcsoláskor WAYTEQ feliratnál megáll).
Ha a gyári ICS-t raktam fel és csak az AC3 update van fent, akkor elméletileg gond nélkül mehet a szerviz?
Előre is köszönöm.
-
Optika01
tag
válasz kelzsoca #8374 üzenetére
Bekapcsolás után 2-3X felvillan a WAYTEQ felirat (úgy mint normál induláskor), és utána semmi nem történik, csak a WAYTEQ felirat világít. Semmire nem reagál, csak resetre, de újrainduláskor ugyan ez a helyzet. Nekem már az orosznál is elő jött, de reménykedtem benne, h gyárival működik, de sajnos nem. Az meg már csak plusz, h nekem a GB-nél gyakran alapra állt vissza, illetve a memória kártyát leválasztotta 8-(.
Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
Szervizzel kapcsolatban segítséget kérnék. Sajnos az e-boltban elég katasztrófa a szerviz szolgáltatás. Azt mondták, ha leadom, leghamarabb 1-1,5 hónap múlva kapom vissza.
Holnap felküldöm Pestre egy ismerőssel (ő sem pesti). Meg tudnátok mondani a pontos címet? (Gubacsi út vagy Gubacsi utca)
Előre is köszönöm.
-
Optika01
tag
válasz kelzsoca #8444 üzenetére
Szia
Köszönöm a leírást, de nekem már gariban van.
Bár szerintem nálam nem ez volt a gond.
Nekem sikeres lehetett a recovery felrakása, mert az egyik hangerő gomb volt benne az OK (ha jól emlékszem a " - ", nem úgy mint a korábbi recoveryben, ahol a menü gomb volt az "ok", a hangerő gombokkal pedig le és fel lehetett lépkedni).
Ha rosszul gondolom akkor bocsánat.
üdv:[ Szerkesztve ]
Optika
-
Optika01
tag
Sziasztok
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget. Az én kicsikém (xPAD-70) elszenderült. Szervizben csere utalványt kaptam, rendesek voltak.
Remélem az új gépemhez (galaxy tab 2 7.0) is sikerül majd találni egy ilyen jó, és segítőkész társaságot.
Még egyszer köszönöm.
-
Optika01
tag
Sziasztok
Ha valakit érdekel, találtam itthon a szeretett kis x-pad 70-emhez tokot. Nekem már nincs meg tab, így eladnám.
[link]
Üdv.Optika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- iPad 9th. 64GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3851
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest