Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Gaming notebook topik
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevinmaster
tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Ezt éreztem
Akkor neki sem kezdek... -
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Srácok...ez kurva szar...
-
copass
veterán
nekem nem jött be, az irányítás borzalmas főleg a célzás, ez a kanyargó izé adrenalinfüggő, hát nah vicces.közel mentem és mindenkit legyaktam a késsel.
timeshift jobban bejött. -
tiburon26
csendes tag
bar nekem ezek a tps nezetu jatekok a kedvenceim,ez nemigazan jott be a demo alapjan

-
Nunder
őstag
Elkezdtem szedni de mire megírtam ezt a hsz-t már le is jött. Egyetemen kicsit gyors a net. El se hittem: kb 850mb -> alig több mint 2 perc alatt (12MB/sec). Még mindig nem hiszem el. Nem bírom olyan gyorsan felrakni pendrive-ra hogy hazavigyem

-
littlelion21
addikt
Nah, elkezdtem szedni...a film tetszett, kiv. vagyok a game-ra is.
-
Skizz
addikt
Nemsok jót hallani róla, de azért kipróbálom unalmamban.

-
ferencka
tag
nem rossz kis játék.a második küldetés már jobb,mivel nappal van és a múltbéli apukával kell végigvinni.láttam már jobb játékot is de szerintem el lehet ütni vele az időt.
-
csaabz
őstag
Este letoltom es irok rola velemenyt...
Kepek alapjan nem sok jot josolok -
nrgia
őstag
válasz
afterburner_
üzenetére
Engem speciell nem fogott meg...bár enyiből (demó) nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.

-
Enton
addikt
válasz
afterburner_
üzenetére
Egy próbát megér bőven. Sokat ne várj tőle, inkább ez a "mész, lősz, meg se halsz" feeling. De hangulatos, hamar el tud fogyni a golyó ha nem figyelünk. plusz a gép is zuhan lefele amin játszunk.

-
afterburner_
őstag
aki jatszott mar vele annak mi a véleménye róla?:-) lehet majd letöltöm kivancsisagból a demót
-
mephi666
nagyúr
amúgy ezt a "kanyargó lövedék" dolgot már pár éve lelőtték a jericho-ban, mert ott black-el (1ik kedvenc női karakterem a játékból) frankón meg lehetett oldani, hogy 1golyóval 3 páciensnek osztottam fejlövést
le lett húzva eléggé az a játék, de szerintem annyira nem lett szörnyű... (egyedül az uccsó bossfight készített ki idegileg)ez a wanted elég érdekes próbálkozás... a film számomra egy 1-2szer nézhető sör+popcorn-múvi... a filmben látható spec. képességre épített játék meg szerintem elég gyorsan monoton lehet, hacsak nincs mögötte valami nagyon jó/csavaros sztori... de majd meglátjuk a beszámolókat

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Update 02.04. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor neki sem kezdek...