Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#03412736 #190 üzenetére
Most kiragadsz pár cikket, meg 1-2 kommentet, aztán ezekkel próbálod bizonygatni, hogy milyen xar az új Windows és bezzeg az XP mennyivel jobb? Szerintem bőven lehetne kontra példákat találni az utóbbira is. A topikjából linkeltem is párat csak az USB-s használattal kapcsolatban. Na meg a fentebb említett hiányosságok megint azok. Egyébként én is felraktam a CU-t és ment rajta minden programom.
Az újabb virtuális gépes videókat meg szerintem meg lehetne spórolni...Ha korábban nem sikerült megérteni, hogy a 2 OS-nél vannak különbségek a rendszerkövetelményeket illetően, az nem a mi bajunk. Illetve úgy látszik az éles környezet, megfelelő hardveres erőforrások stb. is hiába voltak említve. Illetve attól, hogy egy virtuális gépen az XP hamarabb feltelepül és bebootol, még nem fognak rá tömegek visszaváltani. Sőt, nyilván a támogatását sem fogják + 10 évvel meghosszabbítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest