- 3D nyomtatás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Rendben, legyen így mert jobban értesz hozzá. Akkor egy kérdés: miért megy ilyen lassan az átállás DX12-re? Azért már több mint 1 éve készen van és mégis utólagos patch-ek formájában heggesztik bele a legtöbb játékba. Kivéve Forza Horizon 3, és talán végre az idei játékok és portok. Ha nem erőltetik, akkor a kedves vásárlók nemfognak DX12 kompatibilis kártyákat venni.
-
Raysen623
veterán
A PH-s felhasználók jelentős többsége szerint olyan VGA-t kell gyártani, ami ma is használható. Ez megtörtént, ennek ellenére szidják a DX12 hiányait és esetenként rossz vagy hiányos működését, továbbá hogy nem ezt igérték... Az utóbbi negatív hangulatot a tények ismeretében alaptalannak érzem.
A szoftverkészítők meg gondolom szintén nem így képzelték az elején.
-
Raysen623
veterán
Az egész ott lett elkúrva, amikor drága MS 3 fajta bekötési modellt csinált DX12-höz, mert sem az nv, sem zintel VGA-i nem képesek mai napig a Tier3-ra (ez a legmagasabb ha jól tudom). Röviden a két piacvezető miatt szar az egész, illetve bocsánat: félsikert akartam írni....
-
Raysen623
veterán
Nem neked ment, de rossz gombot is nyomtam. Arn kolléga volt a célszemély.
Ez viszont neked megy: az experience-t én is kipróbáltam, de csak pár hónapig aztán el is felejtettem. A szabad erőforrás megfejésén kívül sokra nem jó. Mondjuk aki sokat stream-el vagy felvételeket készít, annak lehet jó valamire.
-
Raysen623
veterán
A lényeg, hogy neked jó legyen és ezt leírhasd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Borderlands 4
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest