Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Az a dream box elég ötletes. HA még vennék asztali PC-t, tuti vétel lenne.
-
törölt tag
Vannak olyanok, akik akkor is megvennék, ha sehogy sem futna. A cégek is arra utaznak, hogy szinte 0 anyagi ráforditással, értsd kockázat nélkül, a lehető legtöbb példányt adják el. Hiába lesz 100 millió játékosból 95 millió elégedetlen, az az 5 millió, akinek mindegy, úgyis eltartja őket.
-
himpike
aktív tag
válasz
mazsolamancs #4 üzenetére
Értem, és ha gyengébben fut akkor többen megveszik?
-
himpike
aktív tag
Nyilván vannak játékok amiket támogat egyik vagy másik gyártó de összességében nem értem miért fáj az a programozónak hogy rendesen fut a hulladék programja... Meg mitől érdeke az hogy több VGAt vegyenek...
-
davidsone
addikt
válasz
Kronos3000 #1 üzenetére
nem áll érdekükben általában aki PC-n tolja költ a gépre is és ez a lényeg pörögjön a hardver biznisz...
-
Kronos3000
senior tag
A dx12 lassan halad,nagyon lassan.Amekkora hírverés volt anno körülötte,valahogy gyorsabb terjedésre számítottam.Talán mert hogy gyengébb kártyákon is elfogadhatóbban futnak majd az újabb játékok,és ezáltal a fejlesztők is rákapnak.Gondoltam több játékot lehetne így eladni,de lehet tévedek vagy rosszul látom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest