Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bocs hogy genyózok, de a linkelt videód ahogy nézem nincs olyan HTML5-ös verzióban amit az új Chrome is lejátszana (VP8), tehát Chromeban továbbra is a flashlejátszó játsza le -> az eredményeknek közük nincs a Chromehoz...
Amúgy abból is láthatod a dolgot (ha nem tűnne fel egyébként), hogy a fullképernyő HTML5-nél nem totális fullképernyő, hanem a böngészőablak területét foglalja csak el a videó (a HTML5 video tagben - a szabvány jelenlegi állapota szerint - nincs igazi fullképernyős mód definiálva). Ha a fullképernyős módra kattintasz Chromeban videónézés közben és az az egész monitort elfoglalja utána, biztos lehetsz benne, flashplayerrel nézed a videót.
A dolgot F11-el lehet megkerülni. -
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Na, ezzel a videóval én is teszteltem a Chrome 10-et.

1080p, teljes képernyő és fix 35 fps + max. 3% CPU terhelés!

-
moonman
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
31fps (24", 1920×1200)
32% CPU (T7700)
IE9 RC
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem ez Chrome-ban 30-40 között változik, IE9-ben full screen-ben pedig fekete kép..

-
vamzi
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Proci terhelést néztem, az fps nem érdekel, mert folyamatos a képe (eddig is az volt). Csak írtátok sokan, hogy jútyúb hádé fulszkrín cépéu 95%idle, ezért megnéztem én is.
-
ddekany
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Miféle odalakat használsz ahol látszik? Komolyan szeretném látni én is, de nekem soha sem sikerült...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát, magad uram, ha....

igen, hozott gyorsítást. nem is kicsit. az adatlapomnál levő laptopon szemkápráztató a gyorsulás. persze, ugyanezt az IE 9 RC is megtette, de végre örülök, hogy alakulóban van ez is (VGA/GPU gyorsítás böngésző/k alá)

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung A17 mobiltelefon
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest