- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Én ezt tudom, azért is választok a számomra legmegfelelőbb ajánlatok közül, az meg totál hidegen hagy, hogy épp melyik cég a gyártó. Ezzel szemben épp te vagy az, aki kijelentette, hogy nem vásárol Nvidia terméket, aminek a fanboyságon kívül nem nagyon lehet más oka, hiszen miért vennél AMD-t ha épp a zöldeké a jobb ajánlat? Lehet itt buta konteókkal jönni, meg szegény népet segítő AMD-vel, de ez mind csak a fanboyok önáltató meséje. A valóságban épp ugyanolyan profitorientált vállalat mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Ennek fényében aztán valóban sok értelme van szidni az nvidiát , pláne egy totál bagatell dolog miatt.
Sokkal értelmesebbnek tartom az igényeknek legmefelelőbbet választani, ill. ár-érték arány figyelembevételével kártyát választani, mint élből egy gyártót kizárni mondvacsinált okok/szimpátia alapján.
Én pl. monitorok vonalán vagyok úgy, hogy AOC és BenQ kizárva, ill. laptopok közül az Acer , de 1. ezek sokszereplős piacok, nem kettő. 2. mutattak pár pozitív példát, úgyhogy revideálnom kell a nézeteimet ezzel kapcsolatban, léteznek jól eltalált típusok ezekből a monitorokból. -
BiP
nagyúr
Nem számít, ahogy a mostani panasz sem szerintem. Csak az abszurditásra akartam felhívni a figyelmet. Túlpörgöd.
Én nem éreztem ezt annyira húdevilágmegváltóappleszintű bejelentésnek.
Volt egy 8:19 perces videó, amiben kerek 15másodpercig említik az új csatlakozót.
Kisebb lett, és nagyobb powert át tud vinni. Meg elforgatták, tehát komolyan nőtt az energiasűrűség a csatlakozóknál, amit biztos nem egyszerű megoldani. Mégis csak 15mp-et szenteltek rá a 8perces videóban.
Ráadásul egyedül a nvidia Founders Edition 3090-esen lesz rajta, minden más kártya (nv és AIB gyártók) az eddigi 8-asokat fogja használni.
Engedd el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest