Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért is lenne igazságtalan? Én inkább azt érezném igazságtalannak, ha valaki saját önerőből kiépít egy hálózatot, majd jön egy másik, aki meg támogatásból csinál olyant (vagy jobbat) - így olcsóbban tudja adni a legalább ugyanazt; vagyis meg tudja ölni azt, aki előbb, saját pénzből felépített valamit.
Persze értem én, hogy felhasználói szempontból az lenne a legjobb, ha több választási lehetőség lenne mindenhol; így akár olcsóbb (és/vagy gyorsabb) is lehetne a net. Ugyanakkor viszont a jelenlegi adózások miatt (azt hiszem, él még a kábeladó, vagy mi a neve); és az éppen aktuális város 'piac'-ának (vagyis fizető nethasználó) tekintetében ez nem mindenhol éri meg (pláne nem minden szolgáltatónak).
Mellesleg jegyzem meg, hogy sokáig 10Mb/s (nem MB/s, mert az más) alatti sebességű netem volt, és nem volt belőle hátrányom sem. Most ugyan 50-es van (most februárban váltottam szolgáltatót, mert az előzőnél nem lehetett tévé meg telefon nélkül netet kérni; az újnál meg ez volt árban a legjobb), és érzem a gyorsulást, de ettől még sok előnye nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest