- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Meglepődnék ha valami gond lenne, kártya gyári programjával OC módra van téve, proci szintén giga gyári szoftjával 4,7re húzva elég régóta stabilan, játékok vajsimán mennek, driverek legfrissebbek. Davinci resolve-ot használtam PC-n és iMovie-t tabon/telón.
Ugyanaz a 4k projekt (háttérzene, néhány áttűnés és jópár vágás, lassítás/gyorsítás, kis kommentár meg pár felirat és bevágott kép. Az ipad hasonló időt fut mint a PC, néhány másodperccel gyorsabb, a telefon (SE) meg komoly előnnyel végez.
Ha lesz rá időm és kapacitásom akkor felveszem egy stopper mellett.
-
hunluki
senior tag
Nem sértesz, én is meg voltam lepődve rajta és pontosan ugyanilyen szkeptikusan állnék hozzá mint te. A szerkesztést kicsit szokni kell mert nyilván más tapicskolva összeszerencsétlenkedni egy videót mint precízen egérrel vagdosni gépen, de ilyen egyszerű áttűnéses cuccok meg zene alárakása bőven megvan tableten is, akár vonaton/repülőn/BKK-n. Valamit optimalizálásban nagyon eltaláltak, valószínűleg durva HW gyorsításra képes az A8 és az A9, vagy hasonló szoftveres dolog mint a final cut pro vs premiere pro, lásd ezt a videót. M3-as proci passzív hűtéssel és integrált VGA-val körberöhögni az i7es dedikált VGA-s gépet.
-
hunluki
senior tag
Jaja, csak ügyesen kell csinálni. iPhone és iPad is olyan tempóval rendereli a 4k videókat hogy átálltam inkább rájuk az egyszerűbb kis családi mozik készítésénél mert a húzott 4690k-mat 1060as videókarival körberöhögi tempóban. Nyilván nincs annyi lehetőség benne -jelenleg- mint egy asztali szoftverben (nincs is rá szükségem), de ez csak akarat kérdése, az erő már most megvan. Telefonban A9, tabban A8 pörög és ezek bőven nem a legújabb fejlesztések almáéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce GTX 1050 Ti Cerberus OC Edition 4GB GDDR5 128bit VGA videókártya
- ZOTAC RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - GARIS
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Aorus Master 4070 Ti Super 16gb Eladva ! Értékelésre vár .
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest