Új hozzászólás Aktív témák
-
5ent1nel
aktív tag
Most komolyan az fáj egyeseknek, h a kompromisszumos "középkategória" a legkelendőbb? Illetve, h az ember első gépének - igényeit "csak" sejtve - egy "mindenre jó, semmire sem tökéletes" gépet választ?
Pfff...Havernak nem is oly' rég néztem egy 15,6"-os notit, mert pont ekkorát kért, hisz ez számára egy tökéletes mindenes gép lenne - meg ezek szerint másoknak is. És ez most baj?
Én azt is megértem, ha Nektek nem az, de akkor NEKTEK nem az! Értés?
Az igényeiről meg hagy döntsön mindenki saját maga, aztán ha megbánja, majd legközelebb boldogan csatlakozik a "kisebb-nagyobb" táborhoz. A többi gép nyavalyáival kapcsolatban (túl nagy/túl kicsi/nincs normális klavi/szar felbontás/túl drága/túl gyenge/stb.), meg tessék szíves a gyártókat csesztetni!Jah, és üdvözlök minden fanyalgót a fogyasztói társadalomban (illetve a FÖLD nevű bolygón)!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A közepes méret elvileg mindenre jó, de valójában semmilyen szempontból nem ideális. Mégis ebből fogy a legtöbb.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest