Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

válasz b. #341 üzenetére

Én nem szeretem az AMD-t és nem szeretem az NV-t sem! :) Sőt mondhatnám úgyis, hogy semelyik multit nem szeretem, mert egyrészt képesek megosztani az embereket akárcsak a politika, másrészt a gátlástalan profitorientáltságuk meglehetősen távol áll tőlem.

Természetesen azért szeretem a saját pénztárcámat, ezért úgy gondolom a mi érdekünk az, hogy minél élesebb verseny legyen. Nyilván ebbe sok beleszólásom nincs, de ettől még igyekszem megtenni azt az egészen minimálisat ami tőlem telhet ebben a történetben... ez a minimális pedig annyi, hogy amikor az egyébként is hátrányban lévő kisebbik szereplőt valótlan vád éri, akkor próbálok erre rámutatni, mert úgy gondolom, hogy az ilyen fórumokon elhangzott indokolatlan negatív vélemény sokakat megtéveszthet.

Teszem ezt úgy, hogy jelenleg NV kártya van a gépemben, mert amikor vettem, nem volt az AMD részéről reális alternatívája, szóval nem azért "védem" az AMD-t, hogy igazoljam a választásom, hanem azért, hogy fals információk miatt ne nyíljon még jobban szét az olló.

A márkahűséget valahol meg tudom érteni, azt viszont nem, hogy AMD-s hír alatt miért jelennek meg rendszeresen azok az NV tulajok akik totálisan elégedettek az NV kártyájukkal, semennyire nem érdekli őket az AMD, de azért fikázni, kárörvendeni, trollkodni nem restek, miközben a hülyeségük miatt valahol maguk alatt is vágják a fát.

Félreértés ne essék, nem rád célzok, sőt ez nem is csak PH jelenség, de még csak nem is AMD vs NV... egyszerűen vannak olyan emberek, akik lelkileg, agyilag, mentálisan képtelenek túllépni a saját árnyékukon, és leragadtak a velem vagy ellenem szinten. Természetesen akkor a leghangosabbak, amikor az ő táboruk áll "nyerésre". Na ezeket sem szeretem... :)

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák