Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
A legjobb nap,nem?
Most kezdődik még csak a hét
Előttünk van az egész! 
-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Oh, barna sör... de rég nem ittam már!
Most megkívántam egy korsóval, de nagyon! -
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
hazaértem... főnök erre jött kivételesen és elhozott (nem kellett a gyerekeiért menni és egy irányban lakunk... ilyenkor el szokott hozni) most bedobok egy vodkát és sutyiban elszívok 1 cigit az ablakban ennek örömére

-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nem ártana.. majdnem egész héten 10-18-ig volt a móka, csak szerdán jöhettem el előbb.
Majd holnap hajnali hattól levezetem pár óra postázással a hetet...
-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nem hiszem, én ma hatkor végzek.

-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Az ajtót is zárd be rendesen.

-
Dany007
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nekem már csak 1 és 3/4-ed
Meg még fél óra mire hazaérek... =/ -
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
nálunk asszony alkoholt nem ihat, mert drága a jogsi
max. otthon pótolja a csokilikőréből
még 2.5óra és otthon leszek... 1-2 unicumot meg valamennyi sört begyűrök... rossz a gyomrom reggel óta és helyre kell tenni... aztán átmegyünk a szomszéd városba, ahol középsuliba jártam... beülünk oda pizzázni, ahol 10éve nagyon jó volt a pizza és elvileg még mindig az... -
stangli
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
csak pozitívan, ergo legalább nem issza meg előled az alkoholt

-
Móci
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Péntek, végre! Lejár a hét!

-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére

-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére

-
stangli
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
feltéve ha Vandit el nem felejti ápdéjtelni a napot

amúgy ép most szlopantok egy 2007es Tokaji Hárslevelűt by Babits pincészet jóvoltából.
Egyszerűen Isteni íze van.
Úgy érzem ez az a bor amiből be fogok spájzolni egy jó pár üveggel.Ez kell a népnek, jó bor, ph, muzsika, tv meg maradjon az asszonynak

-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ne is mond. Utána megint meló...

-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Dede...

-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
hazaértem... a séta jót tett olyan szinten, hogy tudtam végre normálisan gondolkozni és le is higgadtam... 1vodkát begyűrtem, a mirelitpizzám felupgrade-eltem +kolbásszal +olivával +sajttal
most egy barna gössert kortyolgatok és magasról sz@rok az egész hétre
1perc és eszem a kajám... -
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
na, jól megszívtam... elb@szták a fuvart és most ért ide 1 kamion... még vagy fél óra mire lepakolják és várjam meg én...
mindenki lelépett... az is, aki szervezi... én meg majd sétálhatok hazáig, miközben folyamatosan görcsöl a jobb térdem meg baloldalt a combom a medencecsontomnál... pár napja teniszeztem és meghúzódhatott... nagyon f@sza... a fuvarszervező, ha be van osztva ügyeletbe, tudja normálisan szervezni a fuvart, de másokkal meg kib@szik mindig... éhes is vagyok, meg szétb@sz az ideg... mindjárt rágyújtok... -
Dany007
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Tényleg! Már csak 2 óra... hajrá...

-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
nekem 1
váááá... mennék már haza... remélem több meló már nem nagyon lesz ma..."a sör, a bor, a pálinka, csússzon le a torkunkba..."

-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Lele, update megvolt...

Manitou: Egészségedre

-
blokad
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Viszont kívánom.
-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére

-
stangli
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
sajna nagyon lassan tolják azt a szekeret

-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Jaja, ez alap, hogy így legyen. A másik, amikor nemrég elmentem szabira több napra és naná, hogy végig esett szinte...

R: Minden lehet.
-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Igen, ez mindig így van. Egész héten 30 fok és meló, hétvégén meg nyilván esnie kell az esőnek, nehogy jó legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most kezdődik még csak a hét 

max. otthon pótolja a csokilikőréből
még 2.5óra és otthon leszek... 1-2 unicumot meg valamennyi sört begyűrök... rossz a gyomrom reggel óta és helyre kell tenni... aztán átmegyünk a szomszéd városba, ahol középsuliba jártam... beülünk oda pizzázni, ahol 10éve nagyon jó volt a pizza és elvileg még mindig az...

mindenki lelépett... az is, aki szervezi... én meg majd sétálhatok hazáig, miközben folyamatosan görcsöl a jobb térdem meg baloldalt a combom a medencecsontomnál... pár napja teniszeztem és meghúzódhatott... nagyon f@sza... a fuvarszervező, ha be van osztva ügyeletbe, tudja normálisan szervezni a fuvart, de másokkal meg kib@szik mindig... éhes is vagyok, meg szétb@sz az ideg... mindjárt rágyújtok...
váááá... mennék már haza... remélem több meló már nem nagyon lesz ma...