- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
válasz
Fitzgerald #73 üzenetére
szvsz nem annyira a motorokon múlik a végső eredmény, sajnos inkább a játékkészítők szokták "direkt" rondára csinálni a játékokat, valószínű nem akarnak a grafikába sok időt bele ölni
de talán ez is változni fog
-
Fitzgerald
veterán
Igen azt olvastam én is, bár a kurrensgen konzolokon nyilván elég hitványul fog kinézni, akárcsak a 3...meg hát ugye nagyjából az összes játék, ami az elmúlt 5 évben jelent meg...
Amúgy nem tűnik csúnyának ez a demó, de az animáció elég elmaradottnak tűnik, és kicsit sterilnek, rajzfilmszerűnek hat a látvány a Frostbite 3-hoz képest...Battlefield 4-ben viszont nagyon komoly a karakter animáció, és úgy összességében véve jóval realisztikusabb az egész vizuális megjelenítés. Szinte úgy mozognak a karakterek, mint az élő emberek.
Aztán lehet, hogy hosszú távon az UE4 lesz a győztes, legalábbis az okosak már most ezt vízionálják... -
aAron_
őstag
válasz
Fitzgerald #71 üzenetére
battlefield 4 biztos nem kamu
és még csak nem is next gen, sajnos a mai fostos konzolokra is jön
-
Fitzgerald
veterán
Emlékszem az előző úgymond "generációváltásra", amikor lényegében mindenki scriptelt, prerenderelt kamugémpléj videót mutatott be a 2005-ös E3-on...sniff sniff...ugyanezt érzem most is.
Battlefield 4 meg Unreal Engine 4 demó...hagyjuk már...kamu az egész.
Bár...a kettő közül valamiért mégis a Battlefield 4 tűnik hihetőbbnek, pedig az ígér többet ahogy látom... -
aAron_
őstag
válasz
Fitzgerald #69 üzenetére
talán majd az új konzolokkal...
ezt már mindenre lehet mondani
-
Fitzgerald
veterán
Jó, azért ezt majd hiszem ha látom...Unreal Engine 3-at is álleejtős videókkal + képekkel promózták. Ment a porhintés az ehhez hasonló "ingame" képekkel...aztán még a manapság megjelenő UE3-as játékok sem néznek ki így, pedig már rég kifutóban van ez a motor...
-
siriq
őstag
Itt lehet latni egyszerre a ps4 es pc verziot. Erdemes megnezni. [link]
-
fusmester
csendes tag
Uhh.. ez igen..
-
VictorHUN
aktív tag
Az UT mindig is fényeffektekben volt verhetetlen azért is sötét több helyszin
-
Steve1207
veterán
Nagyrészt kamu, bár akkoriban az animációs filmek se így néztek ki még
Nagy dolog volt, hogy a víz végre víznek nézett ki
Nem kell mindenhova azért csilivili graf, de ez nagyon klassz lett! A FOX enginet is említette valaki, azt inkább a teljesen reális kivitelezéshez tudnám csapni, pl egy CS. Mindennek megvan az előnye, jó látni, hogy ilyen dolgokra képesek már.(És még annyi, hogy inkább az animációk és mozgások finomabbak és részletesebbek. Ha anno ilyen szinten tudták volna azon is ámultunk volna, nekem ez hiányzott már. Bár itt magam kövezem meg, egy kockát eljuttatni A-ból B-be nem igazán lehet részletgazdagon
Ergo végre ott tart a részletesség és kidolgozottság, hogy ez is megvalósítható.)
-
gantum
tag
emlékszem, amikor még a 7800 és/vagy a 8800 kapcsán valós 3D animációs filmes grafikát igértek.
ott még kamu volt, de itt már valóban olyan a grafika. -
Kicsimix
őstag
-
Manbal
senior tag
Teljesen egyet értek, nagyon jól lett optimalizálva a Crysis 3. Még nálam is elmegy maxon, igaz élsimítás nélkül, és csak 1280x1024ben, de általában 35-36 fps, néhol több, ritkán leesik egy-két atom kemény jelenetnél 18 fps-ig, de akkor is... lélegzetelállító némelyik effektje!
-
E1even
senior tag
Nem rossz, nem rossz, de nem estem hasra tőle.
Kicsit hajaz az új 3DMark-ra. -
gyáliSanyi
őstag
Jöhetne egy Unreal Tournament 4 ezzel a motorral.
-
Ghard
őstag
válasz
WongFeiHong #48 üzenetére
Nekem is csalódás volt az unreal 3, most erről a techdemóról beszéltem.
-
Ghard
őstag
Még mindig nem látjátok a különbséget? Ilyen egy szép játék ha pcre van fejlesztve, nem pedig olyan, mint a konzolfos cryengine 3.
-
-szabi-
addikt
Ez még Unreal Engine 3-al készült de érdemes vetni rá egy pillantást.
Enviro_1 Final
http://www.youtube.com/watch?v=S7t80nT1wpsUDK Midgard
http://www.youtube.com/watch?v=m-fMBf4PsfwReal-Time Neuschwanstein Environment Castle UDK
http://www.youtube.com/watch?v=BEdnKJfbPNI&feature=relatedUDK Jungle Environment
http://www.youtube.com/watch?v=tPRttFZQohc&feature=relatedUDK Prairie Environment
http://www.youtube.com/watch?v=uvYcyG4YzNQ[Comparison] CryENGINE 3 vs. Unreal Engine 3
http://www.youtube.com/watch?v=NXNvmvaBNiYLehet szép eredményt elérni csak akarni kell.
A linkeket csak így tudtam, mert gyengélkedik a fórummotor.üdv
szabi -
Crytek
nagyúr
Itt az ellenség válasza FOX ENGINE!
Nem működik a link gomb
http://www.vg247.com/2013/03/30/heres-kojimas-fox-engine-tech-demo-from-gdc/
-
ViZion
félisten
válasz
WongFeiHong #41 üzenetére
UT3-at megvettem, pár óra játék után "kukáztam". Nem ilyen túlszaturált csilli-villi barbie game-ra számítottam... Naradt a régi UT 3, ha színesre vágyom akkor meg WoP, Micro Volts vagy ilyesmik...
Remélem az újat nem teszik ezzel tönkre. -
WongFeiHong
senior tag
válasz
WhiteWalker #34 üzenetére
A BF4 más kategória lesz. Állitólag csodaszép játékot alkottak,ami ezerszer jobban mutat élőben mint akár egy 1080p-s videon. Persze ott se tünt csúnyának
Kiváncsi leszek ps4 hogy viszi majd az új Unreal motoros játékokat. Nekem már az is elég ha nem lesz képtörés és az UT3 fő betegsége a texturák kirajzolása.(még az új Bio-ban is "elfelejt" néha jó pár tárgyat stb)
-
siriq
őstag
Masik, hogy akinek a vilagos resz hianyzik nezze meg ezt : [link]
BF ehez kepest nulla lesz sajnos(mondom ugy, hogy tenyleg csak azzal tolom). Normalis Ai-t beleraknak es fizikat, nem a hulladek havok meg tarsai. egesz jo lehetne a BF. Sajna lehetne. Talan par ev mulva. Amikor a net code-t sem a hulladekbol rakjak ossze. -
Na persze minden hozzászólás, szép szép DE. Nincs de, ez szép és jó. a crytek meg bekaphatja, nevetséges pont egy olyan motort felhozni ez ellen, amihez a paksi atomerőmű is kevés hogy fusson normálisan. Itt van, megint megmutatja az unreal engine hogy is kellene pl a crytekes fiuknak optimalizálni. mert ez erről szól. Real time, fények és brutál textúrák, egy olyan kártyán ami 1 év múlva középkategóriás lesz. Simán jó. Ja a másik fele meg sokkal jobb lett volna egy jó kis manga demo virágzó cseresznyefákkal, is patakokkal. egy kis dzsungellel??Behánynék tőle Ugyan már Az unreal erről szólt mindig is és egy ilyen jellegű motornak így kell kinéznie. cryengine -1 unreal engine +1. Ennyi!
-
WayneGace
őstag
Szép-szép. De annyira nem bírom az ilyen az ellenség nem képes eltalálni a hőst videókat. Még a gép se képes kicsit elé célozni. Valamint állítsuk le a gyártást és maga a leállítás nagyobb kárt tesz, mint a behatoló. Látvány az remek, nem tagadom.
-
Chp
őstag
Szép, de számomra még mindig sok egy kicsit a lens flare.
-
petison
tag
Hát ez nagyon durva.
-
Xirtam
veterán
válasz
WhiteWalker #34 üzenetére
Mer ez aztán gameplay . . . .
-
WhiteWalker
nagyúr
Tetszetős
, új Gears of War rész jöhetne ezzel a motorral
Ez sokkal joban néz ki mint a pár nappal ezelőtti BF4 playgame . -
Angelo69
senior tag
Az unreal hozta az "eddig megszokott" szintjét, amit sok játékban köszön majd vissza, nagy valószinűségel.
-
Huh ez nagyon good
-
mike710
aktív tag
"IE suck, IE sucks" remélem ismerős nektek kedves commentelők..
-
ViZion
félisten
Szép-szép, de...
Emlékszem az E3 motor megjelenése után hónapokkal írta valaki, hogy úgy megnézne már egy szép Unreal engine-t használó játékot...
Igaza volt, szal. a motor és a lehetőségek csak egy dolog, de az animációkat, textúrákat, pályákat , ne adj Isten valami történetet attól még ez nem rak az asztalra...Bízakodom, várjuk a szép és jó gémeket! :
-
myckie2
őstag
Azért sötétben készült, mert az epic games nagyon büszke az UE4 fényeinek dinamizmusára és ezt fényes nappal nem igazán tudta volna bemutatni. Ezért, egy olyan környezetet választott ami elég sötét, hogy a lámpák fénye és a toroktűz fénye tükröződjön, csillogjon, villogjon. Kimondottan szép motor, de igazából a Frostbite 3 és eközött nem sok különbséget látok.
-
Bull1
aktív tag
válasz
ricshard444 #27 üzenetére
De mi az h a fejlesztők hibája ? Ezt a motort licenszelik, félig meddig készen kapják, lehet át se írják a core-kódot. Crysis3-at is évekig csinosították, nagyon sok munka volt vele, kisebb cégeknek nincs ennyi erőforrásuk. A Crytek-szintű csapat nem nő csak úgy a bokorban.
Egy évben megjelenik 1-2 grafikailag igazán húzócím, a maradék mind kisebb csapatok munkája.
-
-
Bull1
aktív tag
válasz
ricshard444 #25 üzenetére
Nem minden cégnek van profi fejlesztő + artist szakember gárdája, sőt a többségnek nincs, ezt jó lenne megérteni. -.- Attól mert Cryengine-el fut valami, még nem fog úgy csillogni mint a Crysis3. Bár nyilván rosszul sem fog kinézni.
-
-
N!GhTyka
tag
Ez azért eléggé űber állat.
Nem tudom mit kell szidni , hogy sötét. Optimalizáltsággal biztos nem lesz gond korábbi engineket látva.
-
Á, tiszta rossz. Az egész ott bukott el, hogy a bácsi nyakicájában hagyta a bollérbicskát. ;]
Azért szerintem elég szépen ki lett dolgozva ez a dolog. Egy darab vga és ilyen szépen muzsikál. Jó, igaz sötét, igaz divat mátrix világ, de azért mégis csak jó.
-
Bull1
aktív tag
válasz
ricshard444 #19 üzenetére
Igen, minden fejlesztő mostantól csak Crysis3 szintű grafikát fog fejleszteni. -.-
-
Silentfrog
veterán
válasz
ricshard444 #19 üzenetére
Igy van meg kell nézni mi lett a Sniper Ghost 2 ből Cry Engine 3 ide vagy oda ronda lett.
-
Az már más, hogy nem tudnak vele mit kezdeni...
-
Crytek
nagyúr
Hiába a Cryengine és a nevetségesen egyszerű felhasználói része ha egyszerűen a lőtéri kutya se licenszeli már évek óta
Pedig mindig felnézek a Crysmodra ahol sokszor magam alá ürítem a bélcsatornám tartalmát olyan szép dolgokat alkotnak mezei userek,de sajnos értelmes fejlesztők aik játékot is csinálnának nincsenek
Bezzeg ilyen City Interactive-ok licenszelik amikor olyan grafot hoztak ki belőle ami már a előző cryenginere nézve is égő lett volna.
Ez van sajnos,az Unreal Engine az enginek-ek császára.
ricshard444? Ezek legtöbbje vér gyenge mmo és a 2010-es színvonalat se ütik meg.
-
.LnB
titán
Abszolút semmi extrát nem mutat ez az engine. Plasztik hatású textúrák megint. A Cryengine szebb, az sokkal valósághűbb számomra. És igen szerintem attól jó egy engine minél jobban visszaadja a valóságot. Persze ettől még lehet biztos ezzel is élethű világot teremteni. De ezt a fénylő plasztik hatás még mindig nem sikerült kinőnie az engine-nek.
-
Bull1
aktív tag
Minden motornak más az erőssége. Az Unreal-ek a sci-fis dolgokban domborítottak, a Cryengine-nek meg a vegetáció fekszik nagyon
+1. Nomeg a Cryengine mindig is "realisztikusabb", addig az Unreal motor inkább "mesevilágosabb" látvánnyal rendelkezett, ez már mindenkinek az egyéni ízlése mi tetszik.
-
BiP
nagyúr
Aztaleborultszivarvégit!!!
Brutál, rohadt jól néz ki. Ez már CGI minőség.
És ha egy 1 GPU-s kártyán (igaz, az jó erős, 680), akkor az optimalizáltsággal sem lesz gond. (az Unreal Engine-ek ebben mindig is jók voltak).(#10) Cris99: Minden motornak más az erőssége. Az Unreal-ek a sci-fis dolgokban domborítottak, a Cryengine-nek meg a vegetáció fekszik nagyon. (persze más is megvalósítható, mégis ezek néznek ki jobban ezekkel a motorokkal)
-
Normi™
őstag
Nagyon kemény
-
Silentfrog
veterán
Itt ott baromira igazinak tűnik a grafika.
Régebben a természet,és a víz volt közelebb ahhoz,hogy "igazinak" gondoljam ,most viszont a sötét alagutak! -
Miért ne? Én láttam mindent, és hangulatos is volt. Kár, hogy ilyen grafika mostanság nem lesz játékokban...
-
alevan
őstag
A grafika nagyon hasonlít a Mass Effect grafikájára, csak.......sötétebb.
-
eddie17
addikt
Úgy látom újfent egy nagyon jó motort készített az Unreal csapata. Nincs szégyenkezni valója, és ha megtartja az előd jó szokását optimalizáltság terén, akkor tökéletes.
Eddig úgy tűnik.
Már várom a GoW 4-et. -
törölt tag
Miért kell minden UE4 demo-nak sötétben készülnie? Nem lehet semmit látni és a másik meg, hogy minek állandóan ez a sci-fi vagy fantasy a demo-k körül
#5: ...
-
WongFeiHong
senior tag
Na csak elég egy 680 is,mégse fogják igy optimalizálni a leendő játékokat.Ne legyen igazam...
-
xmaas
őstag
Jol nez ki johetne egy vegleges jatek is ebbol a demobol
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged