Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
"Ami már pár éve a piacon van, az megy általában."
általában - mert sajnos akadnak szép számmal kivételek. Idéznék a blogomról:
"Mert a PC hiába volt viszonylag friss (egy éves), a benne lévő wi-fi kártya már a 4. évét koptatta. Volna, ha 12.04 alatt működött volna. De nem. Az askubuntu.com-on találtam meg egy sorstársamat ([link]), aki ugyanazzal a problémával szembesült, mint én: 10.04 alatt tökéletesen működött a wifi, 12.04 alatt viszont nem. És rengeteg ilyen van más, frissebb kártáyával is (pl. [link]). Itt még szóba jöhetett volna, hogy felerőszakolom rá a régebbi, de működő drivert, amit a Debian Squeeze repojából szereztem, de az az igazság, hogy ezek után elegem lett kicsit az ubuntuból, gondoltam szívjon az vele, akinek több élete van."
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest