- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabesz75
tag
DELL 2405FPW monitoromban epukkant valami,azóta nem működik,garancia már nincsen.Szerelőt keresek! Vagy olyan embert aki szedett már szét ilyet.
Tel: 06703411861. -
sanzi89
addikt
Én nem értem a monitor gyártókat. Egy monitor legyen monitor, egy USB Hub legyen USB hu, de kijelző nélkül! Most komolyan el tuda valaki képzelni, hogy a monitor oldalából fognak kinyúlni a nyomtató kábelek vagy a fülhallgató zsinórja?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Devid_81
félisten
Szép darab!
...
-
alienpapa
senior tag
Addig ok h vékony, de mennyire? Mer én erre vonatkozó értéket nem találok a cikkbe. ennyi erővelvastagot is írhattatok volna...
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Apicius
tag
Ha már vékonyság:
Bár ez még ugye a jövő zenéje...''Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló.''
-
Balinov
titán
ha sokallod a 239 dodot, akkor ettol padlot fogsz... 185€ Ma veszek 195€-ert szinten TN+ paneles 22"-es , DVI-s Viewsonicot
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
M@trixfan
addikt
Semmi köze a válsághoz. Az pont árcsökkenést okozna a kereslet csökkenése miatt. Magánemberként ha éppen nem Téged tettek ki a General Motors-tól vagy nem te vagy a spekuláció áldozata mint befektető akkor eddig semmi hatással nincs Rád az egész. Az már sokkal érdekesebb, hogy egy Amerikából induló válság idején szépen felerősödött a dollár az euróhoz viszonyítva. Kizárólag emiatt drágulnak egyes termékek.Amitől itt szenvedünk az a reálbérek értéktelensége és az ország állandó államcsőd szélén táncolása. Ha megnézed sem Ausztriát, sem Csehországot nem érinti ez az egész, pedig nem nagyok és itt vannak a szomszédban.
Csak azért írtam ilyen hosszan mert ömlik mindenhonnan a "válság" szó és mostanában rengeteg helyen látom, hogy általánosítva mindenre jó mint magyarázat.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
FefeeX
veterán
Szerintem mondjuk szép moncsi, kár hogy a paraméterei elég vékonyak...
Gyenge kontrasztarány, gyenge képfrissítés TNhez képest... -
mephi666
nagyúr
hát igen... a vékonysága nem derül ki... (egyébként szerintem az én 931bf-em is majdnem ilyen vékony és az gyorsabb jóval )
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
Rákattinok, mondom, mégis mennyire vékony? Erre azt írják, hogy meglehetősen... hát kösz szépen!
Vékonynak ez pl. vékony, de a hírben levő képen semmi extra nem látszik.szerk.: Látom, nem csak nekem tűnt fel. Nem baj, a következő majd a meglehetősen gyors VGA lesz!
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Most csak én nem látom, hogy mégis mennyire vékony számokban?!
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
MODERÁTOR
Egy 19"-os TN paneles monitorért sztem sok 239 dollár. Főleg ha majd átszámolják forintra.
#1: neked mi számít normál árnak? 20-as dell ha jól tudom van 100e alatt vagy lenovo
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Psych0
őstag
lesz egyszer nem tn paneles monitor normál áron.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest