Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
furio
aktív tag
Barátaim ... szerintem egy üzletembernek ez a Macbook Airhez képest egy tökéletes alternatíva, az tény, hogy ronda, bár ezt szerintem a vak is látja, thinkpad notikat eddig sem a szépségéért vásárolták az emberek.
Üzleti, hasonló kategóriájú ( néhány szempontból jobb is ) notebookokat gyárt a sony, és azok pedig nagyon szépek... Gondolok itt a Sony Vaio SZ6 - SZ7 szériára, vagy a Sony Vaio TZ - Sony vaio TZ2 szériára... Carbon fiber, led kijelző itt is stb... immáron 3 éve lassan.
Nem értem azokról miért nem esik szó az összehasonlításokban
Például:
TZ széria: [link]
SZ széria: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest