- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crias
senior tag
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Én megfordítanám a kérdést.
Miért jó újabb selejteket legyártatni?
Lassan tényleg itt a Trinity, ami ha megérkezik akkor az fm1-et úgy ahogy van el kellene felejteni, felesleges csökkenteni 32 nm-re legalábbis az én meglátásom szerint, bár mivel úgyis marad még egy ideig a Llano is.... összeségében itt én is valami gubancot érzek.Ezen kívül valószínű a Trinitynek sokkal jobb kihozatala lesz és akkor még később lehetne árulni.
És ez miért lenne jó az amd-nek? Mármint selejtet gyártani ez nekik veszteség, nekik pont az lenne a legjobb ha nem lenne selejtes APU nem? -
Prof
addikt
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Mondasz valamit bár nekem az jött le, hogy áprilisban már jön az asztali Trinity (A10-5700-ra leszek kíváncsi ár/érték/fogyasztás arányban) is ha már most gyártják a mobilt. (az már csak 2 hónap).
Mindenesetre végre egy jó ár/teljesítmény arányú nem zabagép proci, pont amiért az AMD sokan szeretik. Gyakorlatilag a 631-es jobban sikerült darabjai ezek.
Aki nem fanatikus fps huszár, de akar egy olcsó új gépet amivel minden elmegy szépen annak jó választás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest