Hirdetés
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Prof addikt Ha jóval gyengébb géped van (mondjuk p4 vagy gyenge core2) és van jó VGA kártyád akkor szerintem igen. Feltéve hogy nem vagy az évente cserélek processzort fanatikus. Pont az ennek a procinak az előnye, hogy különösebben nem kell rá beruházni mert 80 dollár, a drágább procikon csak haszon több nem hogy az ára  Viszont ha nincs drágább VGA karid (és nem is akarsz fullhdban mindennel magas részletesség mellett játszani) és tudsz várni még 2-3 hónapot, akkor szerintem várd meg a Trinity-t. (bár megvárnám a valós teszteredményeket azért, hogy mit tudnak, mennyiért CPU erőben ehhez képest) 
 FM2 valamivel hosszabb életű lesz, de hótziher hogy 5 év múlva nem fogsz bele sokkal jobb procit kapni mint idén egy A8-A10-es trinity.Egy ezzel egyárú A4 meg nem fog annyit tudni, mint egy ilyen mert az csak 1 magos lesz (2 szállal). Szerintem az ilyen halott platform dolgokkal a normál felhasználonak nem kell foglalkoznia ha 5-10 évre veszi a gépet, 4-5év múlva az eggyel újabb 2x-es árú termék is már elavult lesz. 
- 

Prof addikt válasz  atti_2010

üzenetére atti_2010

üzenetéreMondasz valamit bár nekem az jött le, hogy áprilisban már jön az asztali Trinity (A10-5700-ra leszek kíváncsi ár/érték/fogyasztás arányban) is ha már most gyártják a mobilt. (az már csak 2 hónap). Mindenesetre végre egy jó ár/teljesítmény arányú nem zabagép proci, pont amiért az AMD sokan szeretik. Gyakorlatilag a 631-es jobban sikerült darabjai ezek. 
 Aki nem fanatikus fps huszár, de akar egy olcsó új gépet amivel minden elmegy szépen annak jó választás szerintem.
- 

Prof addikt Hmm, Trinity megjelenés előtt ilyennel kijönni kicsit aggasztó. Lehet csúszás lesz ebből a Trinity releaseből? 
 Mert ugyanezt lassan kiadhatnák Trinity-vel letiltott GPU-val.
 Bár az Buldozer rivális lenne olcsón és megint egy jó kis ár/teljesítmény arányú AMD procit kapnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest