- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Amazon Kindle
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ha jóval gyengébb géped van (mondjuk p4 vagy gyenge core2) és van jó VGA kártyád akkor szerintem igen. Feltéve hogy nem vagy az évente cserélek processzort fanatikus.
Pont az ennek a procinak az előnye, hogy különösebben nem kell rá beruházni mert 80 dollár, a drágább procikon csak haszon több nem hogy az ára
Viszont ha nincs drágább VGA karid (és nem is akarsz fullhdban mindennel magas részletesség mellett játszani) és tudsz várni még 2-3 hónapot, akkor szerintem várd meg a Trinity-t. (bár megvárnám a valós teszteredményeket azért, hogy mit tudnak, mennyiért CPU erőben ehhez képest)
FM2 valamivel hosszabb életű lesz, de hótziher hogy 5 év múlva nem fogsz bele sokkal jobb procit kapni mint idén egy A8-A10-es trinity.Egy ezzel egyárú A4 meg nem fog annyit tudni, mint egy ilyen mert az csak 1 magos lesz (2 szállal).
Szerintem az ilyen halott platform dolgokkal a normál felhasználonak nem kell foglalkoznia ha 5-10 évre veszi a gépet, 4-5év múlva az eggyel újabb 2x-es árú termék is már elavult lesz.
-
Prof
addikt
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Mondasz valamit bár nekem az jött le, hogy áprilisban már jön az asztali Trinity (A10-5700-ra leszek kíváncsi ár/érték/fogyasztás arányban) is ha már most gyártják a mobilt. (az már csak 2 hónap).
Mindenesetre végre egy jó ár/teljesítmény arányú nem zabagép proci, pont amiért az AMD sokan szeretik. Gyakorlatilag a 631-es jobban sikerült darabjai ezek.
Aki nem fanatikus fps huszár, de akar egy olcsó új gépet amivel minden elmegy szépen annak jó választás szerintem. -
Prof
addikt
Hmm, Trinity megjelenés előtt ilyennel kijönni kicsit aggasztó. Lehet csúszás lesz ebből a Trinity releaseből?
Mert ugyanezt lassan kiadhatnák Trinity-vel letiltott GPU-val.
Bár az Buldozer rivális lenne olcsón és megint egy jó kis ár/teljesítmény arányú AMD procit kapnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SQL kérdések
- Amazon Kindle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest